для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Спасіба житєлям Донбаса, а також Києва і Галичини


Спасіба житєлям Донбаса, а також Києва і Галичини
Замість передмови.
Минулого тижня В. Пселдонімов написав тут невеликий, але дуже важливий текст, а власне – інструкцію, мабуть єдиний вірний вихід з сьогоденної руйнівної ситуації в Україні. Цей текст було одразу ж знято з сайту. Це свідчить про те, що люди з табору Ю. Тимошенко, не гідні свого лідеру. Що вони бояться вибороти свою країну більше, ніж бояться її втратити. Шкода. Бо якщо не ми, то хто ж тоді?!

 
Хочу відповісти вам, шановні вболівальники «Динамо», кияни і представники інших регіонів. Як представник жителів Донбасу.
То ж, шановні противсіхи, особливо пасивні противсіхи, ги, здається я знаходжу аналогії )) (пасивний противсіх – це той, хто навіть не прийшов на голосування у другому турі). Навіть якщо вас не так багато, в порівнянні з кількістю жителів Донбасу, які голосували за Януковича, - ВАС ВИСТАЧИЛО! Тож пасивні противсіхи допомогли стати президентом України людині теж пасивній (маю на увазі славну тюремну біографію ненависника лілій). Інтелігентний Київ, культурний Львів – Ви стали лідерами цього руху. І що ви собі думали при цьому? Дайте я вгадаю: «це не я голосував за Януковича – це донецькі, тож я не винен, тож я – не бидло». Wrong! Because you are!
3% відсотка – це не так багато, шановні, саме ви їх забезпечили. Бо якщо ви, на відміну від донецьких, маєте розум, то мали б це усвідомлювати. Хоча б зараз. Але ж ні! Арештом Тимошенко обурені всі: Америка, Європа, навіть Росія. Всі, окрім прихильників Януковича і противсіхів. Деякі з них (з перших чи з других не можу сказати напевне), які при всій своїй скудності і убогості ще й є політичними лідерами, мабуть щоб якось себе виправдати, починають все мішати до купи і пересмикувати:
«Тимошенко сама підписала собі вирок Кірєєва. …Якби бандитів посадили у тюрми, навіть не всіх, а бодай кілька, як це рекомендували зробити Ющенку і Тимошенко, і вони обіцяли це здійснити, то зараз би була інша ситуація. Але вони цього не зробили». По перше, це коментар не політика, а політолога – саме вони радять політикам зробити те чи інше. По друге – коментар політолога не фахового, бо фаховий мав би знати, що Прем’єр-Міністр це зробити не могла - це поза її юрисдикцією, а Ющенко це зробити не бажав і не міг. (Не міг в наслідок політичної імпотенції, не бажав тому що одразу ж продався бандюкам і ненавидів Юлю за те, що вона політичну та і взагалі людську волю мала і має).
Отже я більше не вірю в цю країну. На сході переважно дебіли і виродки, а точніше пасивні раби-совки, які все не дочекаються, щоб Росія зробила з ними те, що роблять з пасивними. На заході – пихаті політикани, які через свої безпідставні амбіції готові політично обслуговувати донецьких пацанів.
Вибачте за різкість. Я знаю, що в Україні багато нормальних розумних людей…Але, на жаль, замало.
P.S. Шановні вболівальники, на футбольних стадіонах не вирішується ваша доля, а суркіси не стануть лідерами нації. Невже не ясно, що доля вашої країни вирішується в печерському суді – судилище над справжнім лідером України і це приниження вашої Батьківщини аж ніяк не компенсуватиметься будь-якою блискучою перемогою динамівських бразильців над донецькими. Ви дякуєте «жітєлям донбаса», але донецький «П» Президент не донбасу, а України. І це не завдяки дебільним донецьким совкам – вони пасивний чинник політичного процесу, а активним чинником, головною причиною є те, що ви ходите на футбольні матчі замість виборів і задіяні в футбольних фан клубах, а не в українських політичних партіях!
© Fata@morgana [13.08.2011] | Переглядів: 3222

2 3 4 5
 Рейтинг: 39.3/56

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook