для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

А Я ОСЬ ПОСИДІВ, ПОЧИТАВ...


А  Я  ОСЬ  ПОСИДІВ,  ПОЧИТАВ...
Ось уже декілька ІМХО на дурдомі написані бувшими кадровими офіцерами (знаєте і пам"ятаєте хто це) пропонують різні варіанти безкровного переходу влади від бандорежиму до демократичної опозиції. Але є й більш радикальні рекомендації - військовий переворот під командуванням відставних генералів-пенсіонерів і офіцерського складу з залученням діючої Армії.
 
В мої задачі не входить критичний аналіз усіх цих варіантів досягнення демократії в Україні. В своїх рекомендаціях я хочу запропонувати оптимально-конституційний спосіб вияснення стосунків між приниженими пенсійним безгрошів"ям офіцерами і невідаючими що творять владними структурами.
 
Тільки тут, на "ДУРДОМІ", пишуть ІМХО декілька офіцерів запасу, що не працюють в даний момент. Вони вільні. В них вже немає діточок дитсадкового віку, як немає й дітей яких треба виглядати зі школи. Якщо й є, то супутниця перекотипольного офіцерського життя-буття.
 
Окрім того, в Україні безліч (на любий смак) офіцерських спілок що об"єднують в собі і офіцерів-демекратів, і з "совковим" мисленням, і патріотів України. І у всіх у них по демобілізації залишилися строї. У кого парадний, а у других всі види строїв.
 
Що ж я хочу запропонувати.
 
Збираються декілька сот (тисяч) офіцерів запасу як пропонувалося в попередньому ІМХО в Харкові і у Львові, одягаються в строї (бажано не в парадні), обирають свою старшину (можливо за Статутом). Розбиваються на відділення, взводи, роти, батальйони і полки. І маршем просуваються колонами на південь до Одеси чи Севастополя. На марші підтримується військова дисципліна і порядок.
 
Одна колона виходить зі Львова, а друга з Харкова. По дорозі проводять політичну роботу по ідентифікації українців. В особливо совкових регіонах провадять роботу по деморалізації населення і навернення їх в українство.
 
Пройшовши від Харкова і Львова до Одеси чи Севастополя колони розвертаються і вже об"єднаною колоною вирушають на Київ. На марші по нових містах провадять ту ж роботу. А столицю налякають своїм компактно-йоршистим виглядом...
 
Звідки фінансування.
 
Свобода людини і незалежність держави вимагає інколи вкладення власних коштів. З другого боку я, ти, він, вона готові вкласти на таке кошти. Організувати збір пожертвувань на це святе діло. Я готовий хоч зараз перерахувати до 500 доларів на вказаний оргкомітетом рахунок. Бо ясно, що людям потрібно щось їсти і пити, в чомусь і на чомусь відпочивати. Окрім того потрібна їм буде і медична допомога, а також весь набір пхідних приналежностей і засобів.
 
Ось так коротко і ясно. А той хто (можливо) буде таке організовувати - той розпише все до тонкощів.
© VOL [11.08.2011] | Переглядів: 1559

2 3 4 5
 Рейтинг: 41.4/36

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook