для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Це наша війна


Це наша війна
Місяцями сидять в СІЗО колишні члени уряду Юлії Тимошенко. Вже майже нікого не хвилює, споглядаючий через грати в суді, змарнілий Юрій Луценко, насамкінець заарештовано екс прем'єр міністра Юлію Тимошенко….
 
Але репресивна машина ще не вийшла на повну потужність, вона тільки прогрівається, лязгає жорнами, та плюється клубами ядучого диму від якого хочеться відсахнутися та відійти в сторону. Туди де ще є свіже повітря, туди де складається помилкове враження що можна ще дихати на повні груди.  Відійти так щоб не бачити це страхіття, не дихати тою атмосферою від якої тремтять руки, стискає в грудях. Втекти звідти де страх затьмарює розум.  Але втеча зробить тебе безвільним, вона зробить тебе рабом. Машина випробовує тебе на міцність, зондує середовище та набирає критичну масу байдужих, переляканих та противсіхів, яка дасть їй стабілізуватися та перейти у стан динамічної рівноваги.
 
Божевільні які сидять на тій машині та смикають за важелі по указці головного людожера, що направляє і керує нею не розуміють що стануть першими жертвами другої хвилі,  яка після опозиції торкнеться не тільки їх а й усіх без виключення громадян що з останніх сил населяють територію під назвою Україна.
 
Жорна байдуже і безжально перемелють в кривавий фарш і  тих хто приклався до її формування,  за запаморочення від успіхів і перегиби, і тих хто стояв осторонь та байдуже спостерігав, та і тих хто підштовхував каток за гроші чи з якихось переконань. Усе це вже було, все повторюється.  Репресивна машина першими пожирає своїх дітей, та тих хто її породив. Щоб побачити майбутнє необхідно заглянути у минуле.
 
Где лгут и себе и друг другу,
и память не служит уму,
история ходит по кругу
из крови - по грязи - во тьму.

И. Губерман

Чи можливо хтось наївно вірить, що вдасться вчасно втекти чи відійти в сторону від репресивного катка,  який почав рух і набирає швидкості похилою дорогою вниз майже не стрічаючи перешкод на своєму шляху. Це шлях в морок та небуття, на саме дно історії, на узбіччя цивілізації.
 
Не вірте тим шаманам від влади, які як заклинання повторюють мантру це не ваша війна, сидіть удома, воно того не коштує, усі однакові… Коли це стане вашою війною то буде пізно, тому що ви виявитеся наодинці з цим монстром. Поряд з вами буде стояти тільки розпач та безпорадність.  
 
Навіть сліпі уже побачили, що за останній рік влада зробила усе, щоб ця війна стала війною кожного..
 
Це наша війна, це війна за наше майбутнє, за цивілізаційний вибір, за справедливість, це війна за право називатися людиною.
© Stopor [09.08.2011] | Переглядів: 2413
Мітки: #Янукович 

2 3 4 5
 Рейтинг: 47.0/61

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook