пароль
пам’ятати
[uk] ru

УКРАЇНСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ОПІР


УКРАЇНСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ОПІР
І на Україні добро.  
Меж горами старий Дніпро,  
Неначе в молоці дитина,  
Красується, любується  
На всю Україну.  
А понад ним зеленіють  
Широкії села,  
А у селах у веселих  
І люде веселі.  
Воно б, може, так і сталось,  
Якби не осталось  
Сліду панського в Украйні.
  
Тарас Шевченко
 
 
Президент повинен зрозуміти, що влада не може нескінченно ігнорувати зростаючу ненависть суспільства. Або вона прибиратиме ті чинники, які цю ненависть розпалюють, абонарод прибере цю владу в тій або іншій перспективі»,
 
Юрій Романенко
 
 
И последнее, Виктор Федорович Янукович и его «донецкая братва» уже сейчас должны понимать, что в обозримом будущем их вполне возможно ждут камеры, но вряд ли с евроремонтом.
 
Иван Стариков

 
                            
 
                                              
*            *            *

 
Отже, бандити „зажрались”. І, як це завжди буває через непомірну тваринну обжерливість, втратили почуття реальності. Механізми, які до цього призводять, наукою досі не вивчені, оскільки типовий бандит завис у своєму розвитку десь між двома хомами - еректусом і сапієнсом.
 
Суть же цієї неадекватності полягає в тому, що вони, ось оце все кодло, яке зібралося під вивіскою „партія регіонів”, дійсно не вважають за необхідне рахуватися з нашим існуванням. І вони дійсно вважають, що будуть тихо закривати нас по одному, а решта буде боязливо відсиджуватися з надією, що до нього черга не дійде.
Так хочемо повідомити вас, щиро зневажаємий Хаме, якого ще іноді називають президентом, що це є велика помилка. Ми вийдемо на Майдан і підемо звідти тільки після того, як Вітя-Єнакієвський і Юля Тимошенко поміняються місцями. Себто, Тимошенко, як їй і належить, буде президентом, а Вітя-Хам буде сидіти за всі злочини, включаючи порушення Конституції і національну зраду. А судити його буде пан Кіреєв.
Те, що у гопоти при владі розуму не багато, не є новиною. Почувши термін „бидло” вже ніхто не задається питанням: а про кого це мова?
Але ось те, що у цих приматів ще й почуття самозбереження атрофоване, це є дійсно новина.
Вітю, даремно ти це зробив – закрив за грати Юлю Тимошенко.
З цього моменту ти вже тут ніхто. Нуль. Зеро. Себто те, що в чистому вигляді з себе і являєш.
Ти дійсно вважаєш, що ми це так проковтнемо? А ти був хоч раз  на Майдані тоді, у 2004-тому, коли ти хотів розігнати нас з допомогою війська? Ти, дурнику, хоч приблизно уявляєш собі ту силу, яка там стояла? А ти уявляєш собі, де б ти ховався, якби не дай Бог ви хоч щось зле причинили ТОМУ МАЙДАНУ? Не уявляєш? Тому ти вже й ніхто. Ось Кучма тоді відчув цей момент. Йому, на відміну від тебе, клепки вистачило.
А ти як тоді був гопником, так ним і залишився. Схоже, що ти і справді думаєш (ну, назвемо умовно так цей процес, який відбувається у тебе в... а Бог його знає, де він у тебе відбувається) всю Україну запресувати силовими структурами, бо інакше не міняв би так терміново керівників СБУ по Західних областях.
Вітя, не знаю, хто тебе на цю неймовірну дурню підбив, але це був або такий самий гопник, як і ти, або ж тебе круто підставили. Причому, свої.
А тепер тобі треба думати тільки за одне: дай Боже, щоби з Юлею Тимошенко не трапилося якої біди, поки вона у тебе під замком.
Бо ти будеш відповідати за все.
Тобі так хотілося бути президентом? Ти маєш це. Навіть більше, - ти маєш золотий унітаз! Довго ж ти йшов до своєї мрії...
Але тепер вся ненависть і лють народна буде сконцентрована на тобі. А здадуть тебе свої ж. Вони, наївні, будуть вважати, що ми не розуміємо різницю між системними змінами і персоніфікованим „крайнім”. Не будемо поки що розчаровувати.
Але те, що вони тебе здадуть – це факт. Що, погодься, також приємно.
А тепер найголовніше. Ось те, що ти по своїй цинічності вважаєш абстрактною територією, для нас є Батьківщиною. Чи чув ти цей термін раніше? А якщо чув, то що він для тебе означає? Зрозуміло: зона, в якій ти косиш бабло...
Так ось, Вітю Єнакієвський: Батьківщина - це земля наших предків.
Це та земля, в якій лежать кістки мільйонів українців, вбитих голодомором.
Це земля, яку наші славні козаки боронили і нам наказали.
Це земля, на якій виникла Українська Повстанська Армія.
І ти вважаєш, що ця земля не здатна розібратися з якимось бандитським кодлом?
 
Все, Вітю.
До зустрічі на Майдані
 
І допоможи нам, Боже!
 

 
© sampo [07.08.2011] | Переглядів: 3408

2 3 4 5
 Рейтинг: 46.0/94

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Реєстрація