для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Сенсація!!! Пограбовано сотні відділень Пенсійного фонду України!


Сенсація!!! Пограбовано сотні відділень Пенсійного фонду України!
З’ясувалось,  що за димовою завісою розмов про пенсійну реформу і боротьбу з корупцією спритні ділки від влади крадуть  гроші  в особливо великих розмірах з  Пенсійного фонду України, точніше, з усіх його відділень і управлінь!
 
Злочинна схема надзвичайно проста. У державі працюють сотні, а може й тисячі районних, міських, обласних управлінь Пенсійного фонду України. З 1 лютого 2011 року всіх начальників місцевих управлінь у примусовому порядку зобов’язали укласти договори з непримітною київською конторою «Роги й ратиці», яку шахраї, замилюючи народу очі, гучно називають державним підприємством «Інформаційний центр персоніфікованого обліку Пенсійного фонду України»». Згідно з  договорами,  фірмочка почала дорого продавати  всім місцевим управлінням пенсійного фонду ... їхніх же водіїв і прибиральниць! Для здійснення афери ці дві категорії місцевих штатних працівників  формально приписали до «Рогів і ратиць» у Києві, і шахраї почали робити вигляд, нібито надають якісь послуги по організації роботи цих самих водіїв і прибиральниць, хоча ті як працювали у своїх відділеннях, так і працюють досі. Тобто, послуги ділків виявилися фіктивними. Зате гроші, які місцеві відділення Пенсійного фонду перераховують ділкам, справжні.
 
Пропоную для всенародного огляду один з так званих актів приймання – передачі наданих послуг, з якого методом простого арифметичного підрахунку виходить, що коли, наприклад, водій, який працює у місцевому відділку Пенсійного фонду України рахувався б безпосередньо за місцем своєї роботи, а не у конторі «Роги та ратиці», то він коштував би бюджету на сьогоднішній день щонайбільше 3044 гривень 81 копійку. (2225,25 + 819,56 податків). Махінатори ж продають водіїв за ціною 4895 гривень 26 копійок кожного. Всі  накрутки на загальну суму  1850 гривеь  45 копійок з чоловіка – це чистий навар шахраїв лише з однієї душі лише за один місяць! На кожній  прибиральниці також наварюють  не менше  двох тисяч гривень (вартість цього живого товару  комбінатори оцінили у 4 тисячі гривень щомісяця).
 

 
Лише з одного відділення крадуть щомісячно біля 4 тисяч гривень!  Кожна область України має в середньому 25 – 30 місцевих відділень Пенсійного Фонду. Мені поки що відомо про здійснення цієї масштабної афери у трьох великих українських областях, у кожній з яких – одне обласне, декілька міських і десятки районних управлінь. Якщо 4 тисячі грн.(крадіжка з одного відділення щомісяця) помножити  на середню умовну  цифру 27 (кількість відділень в одній області), то вийде вже приблизно 108 тисяч гривень щомісяця з однієї області!!! З трьох областей злодюги цуплять не менше 324 тисяч гривень за один тільки раз! За шість місяців поточного року вже вкрадено майже 2 мільйони (300024 х 6) бюджетних коштів шляхом відмивання їх через підставну контору! Причому, так званий «Державний інформаційний центр…» ще зверху накручує і лупить з усіх пенсійних відділень податок на додану вартість. А уявіть собі, що злодії накрили цим шахрайством всю Україну? І наварюють не лише на водіях і прибиральницях? Оце так розмах!
 
А ПРдуни ж обіцяли народу України, що більше не будуть красти і поборють корупцію в державі !
Хто у нас «смотрящій» за Пенсійним фондом? Невже один Тигіпко?
У чиї нечисті руки спрямовані ці грошові потоки? У руки Тигіпка? Януковича? Азарова? Хорошковського? Могильова? Пшонки?
 
Красти в пенсіонерів – остання ступінь морального занепаду влади.  Ганьба!
 
Після публікації статті почали надходити повідомлення про таке шахрайство і з інших областей України.
Якщо продовжити підрахунки, то вимальовується жахлива картина, яка може призвести до народного повстання і повалення режиму злодіїв. В Україні нараховується 24 області, 490 районів, 118 районів у містах і на додачу 14 районів в АР Крим. Здійснивши нескладні підрахунки, отримаємо цифру майже у 12 мільйонів гривень щомісяця!
 
А скільки ще подібних оборудок проводять на теренах України "борці з корупцією" ?
 
Післямова
 
Відкрию маленьку таємницю: українські патріоти надали інтернетом велику купу підтверджувальних документів. Чому я розмістив для всенародного огляду саме цей «Акт»? По — перше, тому що він про моїх земляків. По-друге, цей шедевр свідчить про самі низькі показники пограбування по Україні — в інших областях  з водіїв, прибиральниць та інших службовців крадуть набагато більше! Особливо мені сподобалися документи по Запорізькій області. По — третє, службами бандюковичів надактивно проводиться слідство на тему, яким чином відбувся виток надсекретної злодійсько-службової інформації. Шукайте, шукайте, панове! Потім відбудеться виток про саме «слідство»
 
До речі, всі області України злодії «накрити» ще не встигли, але процес продовжується
...
 
Віктор Котенко   www.svoboda.zhitomir.ua
© В.Свобода [07.08.2011] | Переглядів: 5594

2 3 4 5
 Рейтинг: 48.3/67

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook