пароль
пам’ятати
[uk] ru

НУ ШО?


НУ ШО?
"Добрий" ранок!
 
На старих відривних календарях, які висіли на стінах, цей день був червоним. Це був день - неділя, або воскрєсєньє. Сьогодні воскрєсєньє. Розслабуха. Потягушечки. Вчора була субота - банний день. Позавчора п'ятниця.
 
У п'ятницю мали сюрприз. Не встигли навіть отямитись. Майже ніхто не встиг побачити процедуру. А коли не встигли к апохвєозу, то який сенс пхатися, коли вже "свято" закінчилося? Щоб почути розповіді як все було? Нецікаво. От може у понеділок... Шо, у суботу? А какой смисл? Там же є вже палатки, постійно діючий штаб, депутати... Та і справи. От може у понеділок... Шо, у воскрєсєньє? Так червоний дєнь калєндаря. Ніхто не працює.... От може у понеділок...
 
Та ні, я не про шановне високолобе товариство сайту, яке два дні інтелектуально боролося тут з декількома покидьками та теоретизувало про оптимальні шляхи виходу зі становища. Хоч так.
 
Я про всіх. Про тих у кого логіка така: не прийшов в суботу, бо неробочий день, не прийду в понеділок, бо робочий день.
В суботу тинялося та слухало пісні  декілька сотень, змінюючи один одного за законами випадковості.
 
А до чого це я? А до того, що якась сила мене, одного з тих, кому що субота, що понеділок - однаково, якась сила підняла вранці, щоб подивитись новини, а потім все ж таки забігти на Хрещатик.
 
Новини!
 
РБК - RBC.Ru - ‎15 мин. назад‎
07.08.2011, Киев 08:59:45 В Киеве на Украине милиция перекрыла дополнительным заграждением пешеходную часть центральной улицы города - Крещатика, чтобы разделить противников и сторонников экс-премьер-министра страны Юлии Тимошенко.
 
НТВ.ru - ‎28 мин. назад‎
Обороной руководит правая рука Тимошенко по партии «Батькивщина» Александр Турчинов. Мера дополнительной защиты — на 20 палатках висят таблички, которые утверждают, что это «общественные приемные» депутатов парламента от оппозиции. Киевские власти приняли решение о запрете митингов у здания ... Украинская милиция оцепляет лагерь сторонников Тимошенко
 
В Киеве суд запретил проводить митинги на Крещатике до 31 августа. Окружной административный суд украинской столицы в ночь на 7 августа удовлетворил ходатайство городской администрации о частичном ограничении права граждан на мирные собрания и запретил проведение демонстраций возле зданий ... Спецназ оцепил палаточный городок сторонников Тимошенко в центре Киева.

Вітаю! Окружной административный суд украинской столицы в ночь на 7 августа...
Вони працюють!
 
То шо, може в понеділок? Не знаю, бо робочий день, може не вийде...
А поки піду на роздачу сюрпризів, "попіарюсь", може ще встигну к апохвєозу.
 
Слава Україні!
Що? Що? Не чую!...
 
http://www.youtube.com/watch?v=w-7BT2CFYNU
або може?
http://www.youtube.com/watch?v=xt_HMhj2jgE
© Аргум [07.08.2011] | Переглядів: 2740

2 3 4 5
 Рейтинг: 47.5/49

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

забув пароль ::  реєстрація
пароль
пам’ятати