для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Потап і Настя раніше співали з "УкраїноЮ в серці", а зараз з чим і в якому органі?


Потап і Настя раніше співали з
От тобі і "чундра-чучундра"*...
 
У фатальну для України, судячи з того як розгортається поточна ситуація, президентську кампанію 2010 року Потап і Настя Каменських нібито "З УкраїноЮ в серці" співали у концертному турі по всій країні за Юлію Тимошенко.
 
Нині ж, коли політичну лідерку, за яку вони в прямому і опосередкованому смислі віддавали свої голоси, закликаючи з телевізійних екранів та пісенних майданчиків послідувати цьому прикладу інших, судять у Печерському суді, Потап і Настя залюбки співають на дні народження у найголовнішого кривдника Леді Ю, основного її суперника на виборах, "двічі несудимого" Віктора Януковича, котрого сама Юлія Володимирівна вважає замовником всіх кримінальних справ проти неї. І має рацію.
 
Це ж треба бути такими... не те що політично безпринципними - бо це дуже змістовна і серйозна оцінка для такого явища як шоу-бізнес, а... Ну невже ж їм ніде не засвербіло? Не стало шкода Тимошенко чисто по-людськи? Невже ані Потап, ані Настя не змогли утриматись від запрошення хоча б з морально-етичних міркувань та звичайних людських потчуттів? Невже не відчули негідність такого кроку?
 
Чи це їхній свідомий вибір на знак покаяння перед президентом-рецидивістом за свою "помилку"  - політичну, так би мовити, незрілість - та засвідчення своєї прихильності  до новго "хазяїна"?
 
Як би там не було, а в кінцевому рахуну все це виглядає дуже огидно. Аж до нудоти.
 
Ну і де ж тепер їхня Україна? Раніше була, як вони запевняли, "в серці", хоча і не дуже вірилося, а де ж зараз, в якому органі? Чи там вже щось інше?
 
"А ты мне в Новый год ОТ СОСНЫ,  ОТ СОСНЫ МНЕ, ОТ СОСНЫ, ОТ СОСНЫ МНЕ оторви иголочку..." - співає дует в новорічній пісенці з безліччю слизьких аналогій, а в музичному відеокліпі цього синглу в одному з епізодів Настя грає роль самої ЮВТ, яка успішно домовляється з Путіним (Сеньор Потап). Так от їхній виступ на дні народження в Януковича, якраз дуже схожий на те саме "ОТ СОСНЫ", тільки не за просто так, а добре проплачене.      
 
Окрім Потапа і Насті Каменських УРКАїнського президента розважали Таїсія Повалій, Олександр Сєров і Юрій Антонов, котрий, як дізнаємося з поінформованих джерел, тричі на біс проспівав "Мечта сбівается". Ведучими заходу були Ксенія Собчак, Валдіс Пельш та Володимир Зеленський.
 
*"Чундра-чучундра" - черговий неологізм від Потапа з його нового кліпа на пісню про літо ("Мы отменяем К.С." - в смислі "конец света").
 
Олексій Мазур,
Дніпропетровськ.  
© spetskor [21.07.2011] | Переглядів: 3736

2 3 4 5
 Рейтинг: 34.2/43

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook