пароль
пам’ятати
[uk] ru

Москальска натура як вона є


Москальска натура як вона є

(спостереження та дослідження вартового Панаса)

Кацапська земля, де москалі живуть та не дають спокою щирим українцям, починається відразу за річкою Сеймом, яка тече поза хатою бабці Параски. На протязі дня дідусь Панас пильнував за ворогами України, а по вечорах у передачі "На добраніч!" розповідав малечі усякі страхіття про москалів. Тому кожний малюк з дитячого садочку усвідомлював, що москаль – то така шкідлива істота, яка називає наш борщ крамольним словом "суп", горілку – водкой, а пиво – пі-івом. Доречи, вислів "дитячий садок" згідно останніх дідусевих досліджень виявився глибоко промоскальским, тому він пропонував заклади для дітлахів  називати "малюковим гаєм", тобто дитячим раєм на букву "Г"…
 
Згідно аналітичних досліджень діда Панаса, злодійські наміри москалів проявляють крізь і усюди: вони отруїли нашого Ющенка, посварили БЮТ з "Нашою Україною" та постійно зазіхають на наше смачне сало та незалежність нашої газової труби.
 
Чому москалі не поділяють нашого палкого бажання споживати газ безкоштовно? – є річчю незрозумілою, бо нам їх газ взагалі не треба! Але якщо ми його не будемо завзято палити, то його у москалів буде забагато. Чого ми не повинні допустити ані у якому разі, бо це буде вибухонебезпечно!
 
Москалі не хочуть, щоб ми вступили у НАТО. Ти ба які розумні! Та ми куди хочемо, туди і вступаємо! Нашо то НАТО нам треба, ми ще і самі не зрозуміли, але якщо у хаті є вільне місце, то нехай воно там буде. А раптом це НАТО колись і нащось та згодиться?!
 
З усіх москалів самими дивними є кацапи, бо ростять оселедця не на лобі, а на підборідді, а найнебезпечнішими є московіти, бо тримають у Мавзолеї мощі Кащика Невмирущего.
 
Самим шкідливим із усіх москалів-московітов була людина у кепці на ім'я Юрій Лужков, бо він особисто постійно зазіхав на наш Севастополь. Тому його в Україні об'явлено персоною "нон-грата", але ще краще було би посадити його за грати. Де б він сумував так же безмежно, як це робить клишоногий ведмедик у Київському зоопарку.
 
Балачки про те, що Севастополь історично є москальским містом є необґрунтованими, бо згідно досліджень діда Панаса топонімом походження назви міста є український вислів "Сева з тополі". Хоча, звичайно, ім'я Сева є якимось підозрілим з точки зору його відповідності українському патріотизму. Тому дід Панас направив у Верховну Раду свою пропозицію змінити назву міста на "Хоружівка-2", або хуча б на "Остаповишню" чи "Наталковербицьк".
 
Церкви у москалів майже ж такі самі як і у нас. Але це тільки на перший погляд, бо всім відомо що спілкуватися зі Всевишнім можна тільки українською мовою, бо москальскої -- Він не розуміє.
 
Шкода, що без москалів та жидів, як дійшов висновку дідусь Панас, життя справжнього патріота немає ані якого сенсу. Бо кого тоді звинувачувати в усіх наших негараздах?
 

***

На превеликий жаль дідусь Панас героїчно загинув, коли йому минуло лише 95 років, тобто у самому квітучому віці для справжнього патріота. Сам героїчний мольфар збирався пильнувати за москалями щонайменше років із п’ятдесят, бо йому як раз підвищіли пенсійний кошт і життя фактично тільки-но розпочиналося. Трагедія трапилась, коли дід втратив пильність та не помітивши сухої гілки впав з верби під час чергового вартування. Ось до таких трагічних наслідків приводить бодай лише спостереження за москалями, що зайвий раз підкреслює їх надзвичайну підступність та небезпеку!
 
Та на останнє: Якщо ви прочитавши все оце нічого не второпили, то ви є певно москаль. Якщо читали та посміхались – ви є українець типу "щирий звичайний". І лише якщо ви обурились на москалів, коли дізнались про трагічну загибель дідуся Панаса, та вважаєте, що такому відчайдушному вартовому треба надати звання Героя України – ви є справжній українець-патріот типу "люкс-преміум".
© Олег Федоренко [20.07.2011] | Переглядів: 1621

2 3 4 5
 Рейтинг: 31.7/40

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook