пароль
пам’ятати
[uk] ru

В чём сила, брат?


В чём сила, брат?
Помните о Кащее Бессмертном? Точнее – о его смерти.  Заключил он ее на конец иголки, потом – в яйцо, которое в утке, упрятанной в зайца, а уж всё это запихнул в сундук и вытащил на дерево. Сумма механических факторов, умноженных на умственный (в конце же надо ещё додуматься сломать иголку). Во – умный какой, мля. Теперь это называется многоуровневой системой защиты. Говорят – надёжно. Спорить не буду. Согласен.
 
Тепер про силу. Точніше – про силу політика. В чому ж ця сила полягає?
Тут  – теж сума багатьох факторів (харизма, розум, репутація, гроші, соратники), помножена на народну підтримку.
 
Це пояснює появу на політичному небосхилі Тягнибока. У ньому люди побачили альтернативу помаранчевим. Без голосів виборців він залишився б ніким, незалежно від того, влили в нього гроші, чи не влили. Якщо ж народна підтримка зашкалює, перші пункти вже не грають  великої ролі (Майдан Ющенка). І навпаки, якщо  народна підтримка -- близьке до нуля число, сила політика приблизно дорівнюватиме нулю («плаваючий» Литвин, вже «не плаваючий» Мороз , знову ж – Ющенко і інші).
Отже, основна складова сили політика – народна підтримка. Якщо відкинути соцопитування, зважаючи на їх замовність, виразити підтримку політика ми можемо на виборах. Але ж не тільки. Ще є акції протесту, чи підтримки. У Європі народ використовує ці акції для вираження свого відношення до якоїсь події. Ми ж теж так хочемо у Європу. Але не хочемо підняти свій зад з дивана.
 
Тут я перестаю розуміти людей. Розуміючи, що вся державна машина задіяна проти Тимошенко, люди не рухаються.
Та ніхто не закликає Вас на мітинг на підтримку Тимошенко. Прийдіть під Печерський суд на акцію протесту проти беззаконня, яке відбувається в цьому суді. Не беріть в руки прапорів політ сили, яку Ви з будь яких причин не підтримуєте. Принесіть прапор Вашої партії. Або просто прийдіть. Прийдіть і просто постійте 15 хвилин, 20, пів години. Скільки маєте часу. На зміну Вам прийдуть інші, з прапорами іншої сили, чи й зовсім без них. Цим Ви «змінусуєте» силу влади і додасте сили Тимошенко. У боротьбі не за себе, а проти репресивної машини влади. Ви можете бути наступним.
Прикладів невчасних (або немасових) громадських виступів у нашій історії надто багато.
 
P.S. А як Тимошенко буде при владі і Ви будете не згідні з її діями -- теж приходьте.
© Коваль [09.07.2011] | Переглядів: 2086

2 3 4 5
 Рейтинг: 42.7/52

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати