пароль
пам’ятати
[uk] ru

Чого ж "не ждали?"? Навіть дуже "ждали"


Чого ж
Стаття "Не ждали?" стала вже другою на ДД, присвяченою моїй персоні. Якщо в першій, вилученій редакцією, був лише один безперервний істеричний потік брутальної лайки на мою адресу, то в цій я вже проголошуюся новою "зіркою" сайту.
 
Що ж, спасибі за незле тихе слово. Принагідно дякую невідомому мені панові Шубіну, дзвінок якого сприяв привертанню до мене уваги з боку авторки замітки. Тобто пан Шубін опосередковано виступив в ролі замовника написання матеріалу. До речі, хто такий? Чи не зі штабу, часом?
 
Виконавиця пише, що "офігєла" від моїх постів:
 
"Начнем с господина Мазура.. Я просто офигела вчера да и сегодня от его статей...
 
Я фигею от этих штабных. Больше не к чему прицепиться. Декларация и Луи Виттон- это наше все. Блин, что за рагулизм? Как можно жить категориями совка в 21 веке? До какой степени идиотизма можно договориться глядя из своего колхоза? И эти люди собрались в Европу? Ага, «пустите Дуньку в Европу».  
 
Прошу прощения у адекватных. Пишу исключительно для тех кто в танке.
 
Я проработала много с артистами, потом в рекламе тоже достаточно. Я знаю о чем говорю.
Господин Мазур, Вы хоть понимаете о чем пишете?   А то получается, что ничего в этом не понимая,  не одобряю ни чей-то дух, ни чем тут пахнет. Песдетсофарион, фабрика "Красный Октябрь Лтд".  
 
Я позволю себе напомнить Вам, что Юля была Премьер Министром такой страны -Украина. Это Вам не Манька с Хацапетовки какая-то. Это самый яркий политик во всем мире. Да за такой женщиной табунами будут бегать лучшие модельеры мира и просить, умолять ее за бесплатно одеть их барахло, потому что лучшей рекламы для их брендов и желать нечего. Вы хоть немного понимаете, что такое реклама и сколько денег на нее тратится? Многие производители одежды могут только мечтать о том, чтобы Юля одела их платья, рестораны- о том, чтобы угостить ее обедом или ужином. Специально спросила вчера знакомого ресторатора, что если бы к нему зашла Юля, он бы денег взял с нее? Говорит, что никогда бы в жизни он с нее не взял денег. Все только за счет заведения.
".
 
Тобто "офігєвшая" хоче сказати, що все "барахло" та аксесуари ясновельможної Юлії Володимирівни дістаються їй, що називається, "на халяву"? Виходить, що кожне нове пальто, сукня, валізка та інші речі , в яких ВОНА не з'являється на людях двічі, дістається їй задарма?
 
Я навіть не припускаю думки, що це так, оскільки статус Леді Ю не дозволив би їй приймати все задарма. Носити все та ще й в таких обсягах "на халяву" - не личить такій знаній і заможній персоні. Це не її формат. Та й як би це характеризувало політика як жінку, що вона не купує, а носить тільки те, що їй дають. Роль манекена, яка в даному випадку відводиться Юлії Володимирівні, принижує її. Невже жінка цього не розуміє і не відчуваєте? Адже саме  коштовні придбання гріють жіночу душу, сам процес шопінгу, виявлення свого смаку, стилю та відчуття спроможності задовольнити будь-яку примху, в чому проявляється приналежність до вищої касти обраних.
 
Модниці з вищого світу якраз вихваляються ціною, за яку придбали обновку, а не тим, що їм щось кинули безоплатно. Вони смакують розкіш і мліють від того, які вони заможні.
 
Але навіть якщо уявляючи неможливе, припустити, що  ВОНА все носить задарма, то висловлена теза буде ще однією ведмежою послугою леді Ю від її ж палких прихильників і прихильниць. Бо такі діяння однозначно підпадають під визначення корупційних. Адже Тимошенко - в першу чергу державний діяч, службовець найвищого рангу, а не якась там моделька, яку утримують спонсори по черзі. Будь-який подарунок, а тим більше такий коштовний, має обов'язково декларуватися! Якби ВОНА приймала все у подарунок, то це б загрожувало їй неабияким терміном ув'язнення. Не така вже Юлія Володимирівна "простушка", аби наражати себе на такий невиправданий ризик. Тим більше у нашій країні, де суди періодично виходять з-під одного контролю і підпадають під інший.
 
Та й сама лідерка, відповідаючи на закиди у надмірно розкішному стилі життя, неодноразово, в тому числі на телевізійних ток-шоу, твердо заявляла, що є достатньо заможною людиною, аби дозволити собі те, що їй смакує. То навіщо ж так принижувати Леді Ю, додаючи на її і без того заклопотану нині голову зайвих проблем?
 
Безумовно,  є така практика, коли відомі люди в будь-якій галузі стають рекеламістами того чи іншого бренду. Але вони це роблять відкрито, легально і всі про це знають. Це відбито в їхніх деклараціях. Ось як це робиться в Європі та в усьому цивілізованому світі. І треба ж бути такою "дунєю", щоб не знати і не розуміти цього. І справді "офігєть".
 
Може "бідна" Тимошенко ще й харчується "на халяву"? Побирається по кав'ярнях та ресторанах у пошуках дармової їжі?
 
"Будете отрицать, что Вы штабной? Тогда почему Вас в контексте Виттона интересует только Юля, а не скажем Рая? Я почему спрашиваю? У меня сосед-депутат. Как-то давно, когда Рая была еще не тронута скальпелем хирурга, он мне однажды сказал, что дороже всех парламентских женщин всегда одета Рая Богатырева. Она денег не считает. -Юле там делать нечего, -сказал он мне".
 
В мене, до речі, таких сусідів немає. Здогадуюся, з якої партії той депутат. Уявляю, в якому будинку живе "офігєвшая". Мабуть там ніколи не трапляються перебої з водою, опаленням, світлом, завжди справний ліфт, у під'їздах чисто, у дворі прибрано і т.д. і т.п. А якщо і бувають якісь прикрощі, то швидко усуваються.  А от в нашій дев'ятиповерхівці ліфт не працює 10 років, три зими поспіль взагалі жили без опалення у двадцятиградусні морози, гаряче водопостачання відсутнє з 1997 року. І це незважаючи на виграні в ЖЕКу та навіть міськради суди за відстоювання комунальних прав на гідні людини умови життя.
 
Знайомий - ресторатор, сусід - депутат, робота з артистами та в галузі реклами. Прямо як в тій пісеньці про "девушек из высшего общества". І дійсно, як же тут не "офігєть" від нестерпної легкості життя-буття. Але це ліричний відступ. Повернімося до наших баранів чи овечок.
 
Чому про Юлю, а не про Раю? Та тому що це ж ваша "Юля - найкращий в світі політик", ВОНА ж - єдина надія і рятувальниця України,унікальна лідерка всього прогресивного людства, а не якась там "зачухана" Рая. Хіба хтось може порівнятися з такою як Юлія Володимирівна? Знову ясновельможну принижують, причому свої ж.
 
Тож увага до Юлі прямо пропорціна тій непересічній ролі і значенню в Україні та світі, яку ВОНА сама собі разом зі своїми фанатами приписує. Які амбіції, так і увага. А як же ви разом з друзями-рестораторами та сусідами-депутатами хотіли?
 
А щодо "больше не к чему прицепиться?", то як це немає? Звичайно що є. "Луи Виттон- это наше все" - ні, звісно, це лише маленька часточка. Ось, приміром, читайте, на здоров'я: "Міф про "демократичну" і "європейську" Тимошенко".  
      
Олексій Мазур,
Дніпропетровськ.
© spetskor [28.06.2011] | Переглядів: 2400
Мітки: #Тимошенко 

2 3 4 5
 Рейтинг: 24.8/78

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook