для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Іносвітянин


Іносвітянин
От суча тварюка!
 
"Я вважаю, що краща Конституція - це та, яка виконується!" - "мовіл перзидент".
 
Ах ти ж паскуда!
 
Мабуть забув додати, що краща Конституція - це та, яка:
- виконується всіма без виключення громадянами, а не окремими "особістастямі";
- захищає інтереси кожного без виключення громадянина, а не лЮбого перзидентові пацана;
- діє в інтересах всієї громади, а не окремої особи за вибором того, кому ця ж таки громада доручила бути гарантом її, себто, громадських, а не власних інтересів;
- ...    
 
Мабуть для тебе це надто складно.
 
Звідси логічний в системі горизонтальних та перпендикулярних прямих перзидентського"моску" висновок: треба переписати Конституцію відповідним чином. "Відповідним" означає просто, коротко і зрозуміло, а, головне, зручно. Наприклад, "Мені - все, іншим - за моїми бажаннями". Просто, коротко і зрозуміло, а, головне, зручно. Бо щоб правильно розуміти Людовикове "Держава - це Я", треба бути освіченою людиною, а не людиною з купою дипломів.
 
Мене цікавить професійне питання: звідки, чому і як сформувалося це презирливе та зневажливе ставлення до нас, до тих, кого ти клявся захищати?
 
Маю таку відповідь. Ти - інопланетянин, точніше іносвітянин. Ти виріс й сформувався як особистість в іншому світі. У світі, в якому добро, красота, справедливість та істина мають геть інші значення, ніж у нашому, моєму, світові. У світі, де віра, надія, любов і праця, як базові цінності мають геть інше тлумачення та вагу, ніж у нашому, моєму, світові. І ти прийшов у наш, у мій, світ зі своїми чужими, себто іншими,  правилами і правиш згідно з ними.  
 
Саме іносвітовістю пояснюється експансія донецьких в інші регіони. Ти не земляків розсаджуєш по кріслах, а односвітян.
 
І от що ще спало на думку. Допоки кожен не сприйматиме таке ставлення, як образу, яку не можна прощати, будемо жити в лайні й дякувати панові перзидентові за  його чудесні бажання.
 
Якось прочитав в одній книжці: друг - це той, кому можна пробачити зраду. Серед покидьків, що зараз при владі в мені ніколи не буде друзів. Бо я їм ніколи не пробачу того, що вони творять.
 
Якось один з нарпедів сказав мені про Верховну Раду: "Тут (у владі - авт.) друзів не має, тут лише чиновники!".  
 
А ще він мені сказав, чергово наставляючи на шлях праведності: "Ти розумієш, що ти і такі як ти для мене ніщо - пил? Що таких ублюдків, як ти - мільйони. Ви не здатні стати такими як я, і тому ви - ублюдки. І тому ви - лише овочі, гумус, добриво! Тому йди і застрілися. Тільки хоч це зроби не поублюдочному: застрілися десь на смітнику, щоб ні в кого не виникло проблем!".
 
Отак іносвітяни ставляться до нас, до тих, хто народився та виріс у нашому світі.
 
Тільки в мене питаннячко: якщо ми, овочі, всі назавжди всюди зникнемо, що ж ви жерти станете?  Ви ж самі нічого виробляти не вмієте - тільки жерти. Підете інший світ шукати?..
 
Ню-ню...
 
ЗІ. Перечитав і ледве не всравсь, але відкриття зробив - Янукович - ГИГАНТ думки у прямому значенні цього вислову. Я б сказав у фізіологічному, й, навіть, у фізичному сенсі. Як зазначено вище, у його мозку є лише прямі: горизонтальні і перпендикулярні. А пряма - це теж крива, тільки радіус її дорівнює нескінченості. А оскільки пряма не може бути обмеженою, бо має нескінчену довжину, то й мозок Януковича нескінчений.
 
Саме тому він так довго формулює речення: поки знайдеш в нескінчених просторах власного "моску" потрібну думку, потрібне слово... І не тупістю, а повною просторовою нескінченністю мислення, пояснюються всі його конфузи. Бо це тільки в обмеженому численними проблемами виживання мозку пересіченого українця паралельні не перетинаються. А в нескінченності вони можуть перетнутися, бо природнім способом перетворюються на криві.  А у нашого гаранта все неосяжність безкінечного вміщується в голові.
 
Отакий от ГИГАНТ думки! А ми його не того, не розуміємо... От же ж...
© Дядько бородатий [28.06.2011] | Переглядів: 1527

2 3 4 5
 Рейтинг: 47.8/30

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook