пароль
пам’ятати
[uk] ru

Нетрадиційне лікування. Куточок народного цілителя.


Нетрадиційне лікування. Куточок народного цілителя.
Дідусь Віктор запрошує!
Якщо бутерброд у вас завжди падає маслом вниз, якщо ви не маєте спокою через гроші, якщо Вас ніхто не любить, якщо Ви не можете сконцентруватись, якщо Вас все дістало дідусь Віктор запрошує Вас. Дідусь  Віктор володіє унікальним даром абсолютно безболісно розлучати людей з грошима.
 
У мене була біда – я ніяк не міг знайти тапочки. Я прийшов до дідуся Віктора,  він поворожив і ... знайшлись тапочки! За диван закотились прокляті!
Пропащий Є.М.
 
Чоловік дуже пив. Не було в хаті спокою, все пропивав, мене бив, я постійно плакала. Дідусь Віктор сказав принести фотографію чоловіка. Тепер у нас вдома мир і спокій – ми п’ємо вдвох, а я навчилася давати здачі. А нафіга тому дідові фотографія мого чоловіка? Просто чудо якесь.
Пропийцуня М.Л.
 
Наш син захопився комп’ютером. Він постійно сидів за ним, його цікавили тільки математичні формули. Університет закінчив на відмінно. Пішов в аспірантуру, писав кандидатську, словом, пропаща дитина, думав вижити на зарплату . Ми дуже непокоїлись за нього, пішли до дідуся Віктора і він сказав, що синові пороблено, а поробила то все його перша вчителька  Зінаїда Аполлінаріївна Редбук. Ми попрохали діддуся Віктора зняти з дитини  порчу. Дідусь Віктор послухав нас і викатав дитині вроки на БМВ, злив на «водку» і пустив з конопляним димом всі синочкові підручники…  Тепер у нас лад і спокій – дитина нарешті навчилась матюкатись і пішла в реальний бізнес – лейтенантом ДАІ. Тепер за синове майбутнє ми спокійні.
Подружжя Петренків (батьки лейтенанта Петренка).
Канаріс [05.10.2007] | Переглядів: 1810

2 3 4 5
 Рейтинг: 24.0/4

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook