пароль
пам’ятати
[uk] ru

"Схаменіться, будьте люди!"


У наших телевізійників давно стало модою, скоріше за все перейнятою з-за кордону, кільканадцять разів повторювати ті ж самі анонси протягом однієї програми. Особливо цим грішать інформаційно-розважальні, зокрема такі як "Максимум в Україні", "Козирне життя", "Аналіз крові", "Ексклюзив", та низка інших.
 
Спочатку нарізка анонсів йде на старті передачі. Це зрозуміло і ніяких нарікань не викликає - глядачу анонсують підготовлені редакцією сюжети, чим заохочують до подальшого перегляду.
 
Не гріх повторити анонси сюжетів, що залишилися, в середині передачі, нагадуючи тим самим про те, що ще не було показано. Здається, цього було б досить.
 
Але зараз в різного жанру передачах стало звичною практикою повторювати анонси після кожного продемонстрованого сюжету. Відтак глядач вимушений дивитися анонси ледь не через кожні 5-7 хвилин. В результаті ці сюжети набридають до нудоти та викликають оскому ще до їхнього прем’єрного показу.
 
Навіщо це робиться? Що за експерименти над психікою?
 
Можна припустити, що в такий спосіб полюють на глядачів, які перемикають канали, не знаючи на якому зупинитися. А як щодо тих, хто дивиться з самого початку?
 
На відміну від реклами ці питання не регулюються жодним з пунктів телевізійного законодавства. Тобто все це – справа смаку і почуття міри редакції. Чому ж авторам програми невтямки, що вони явно переборщують?
 
Ну раз сказали, ну другий – нагадали… Але щоб кільканадцять протягом півгодини чи трохи більше… Здуріти можна. Як то кажуть, "що занадто...". Одним словом - дурдом!
 
Олексій Мазур,
Дніпропетровськ.
© spetskor [23.06.2011] | Переглядів: 1709

2 3 4 5
 Рейтинг: 33.2/21

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook