для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

НАДЄЖДИ ЮНАШЕЙ ПІТАЛІ.


НАДЄЖДИ  ЮНАШЕЙ   ПІТАЛІ.
Це ж треба таке, з самого як кажуть москвоговорящі гражданє: с самого с рання, зайшов на ДД і бачу отакий перл від широ поважаємого мною Шрайка. Така наївність аж здивувала:
 
Shrike 13.06.2011 12:34:54
уже писал не раз. напишу еще.
 
очень важно победить в 2012. психологически важно перед битвой в 2015.
это сложно, но возможно.
напомню, что с вероятностью 99% выборы будут проходить по смешанной системе с барьером 4-5%
 
чтобы победить, нужно:
 
1) на выборы по партийным спискам должны идти только те оппозиционные партии, которые имеют шанс преодолеть барьер (сейчас таких 4, не будем спорить кто из них "больший оппозиционер", главное - они не власть)
 
2) в каждом мажоритарном округе оппозиция должна выставить только одного кандидата. (как? праймериз, например, провести). маленьким партиям, отказавшимся идти по спискам, должна быть предоставлена квота в проходных округах.
 
3) должны быть созданы на участках и в округах общие штабы для контроля над выборами.
 
4) должен быть подписан "пакт о ненападении". оппозиция должна критиковать власть, а не друг друга.
 
казалось бы все просто. но в нашей стране это очень сложно)

1. НЕвже Шрайк не чув, що партія якщо вона створена, МУСИТЬ обов'язково брати участь у виборах!!! Інакше її просто знімуть з реєстрації. Вже і приклади є:
http://www.merkury.com.ua/politika/1330-v-ukrayin-lkvduyut-pyat-party.html
Мін’юст почав процес анулювання реєстраційних свідоцтв п‘яти політичних сил — Партії мусульман України (заснована в 1997 році), Партії радикального прориву (1998), Зеленої партії України (2000), Політичної партії правозахисту (2001) і партії Прагматичний вибір (2000) .
 
Підставою для їх ліквідації стала неучасть у президентських і парламентських виборах впродовж 10 років, що передбачено законом «Про політичні партії».

А значить пропонований вами пункт є просто згубним для партій. Адже 10 років це термін фактично на дві виборчі компанії у ВР, і то без врахування що їх можуть перенести в часі, що запросто може бути, прецеденти вже є, а в законі сказано саме про часовий проміжок, а не про кількисть виборів котрі партія пропускає.
 
2.  Це звісно можна теоритично зробити. Але скажить чи була так званими опозиційними партіями проведена чистка своїх ЛАВ??? Де у нас гарантія що отой узгоджений кандидат нестушканиться??? Плюс мажоритарник це гроші, хто спонсоруватиме узгодженого кандидата?
Тож можна вже тепер з впевненістю стверджувати, що узгоджених кандидатів НЕ БУДЕ (ну окрім кількох можливо виключень, виключення часто бувають з правил). Адже для того щоб вести мовку про УЗГОДЖЕНИХ  кандидатів, варто було ще РІК  ТОМУ почати проводити спільні акції протесту для згуртування прихильників, проводити консультації, переговори, тощо. Але цього не лише не було зроблено, навіть навпаки, цього не передбачається і в найближчому майбутньому.
Щось там правда говорилось про єднання Фронту Змін, Гриценко та Костенко, але заглухло ще на етапі розмов. Та і ця ідея була зустріта іншими опозиціонерами буквально з вилами в руках.

 
3.  Звісно дуже правильна ідея як і всі висунуті вами, але нажаль такаж саме і нереальнонаївна. Адже комісії формують лише які партії???????????? Відповідно до закону про вибори право формувати основний склад територіальних виборчих комісій надане лише парламентським партіям
 
А які там у нас парламентські партії? Особливо НУНС. biggrin
 
4. Це впринципі не окрема ідея, а лише частина вашого третього тезісу про узгодження кандидатів. Адже ясно що про жодних узгоджених кандидатів мова не може йти якщо опозиційні партії більше лають один одного а не владу. Приблизно як це було у взаємному шоу любихдрузів-сучкаблох. Наскільки цей пакт малоімовірний ви мабуть і самі знаєте, нє??? Якщо не знаєте то почитайте ІМХО на ДД про Тягнибока-Тимошенко-Ющенко. biggrin
 

Ну і на кінець, ви якось дивно міркуєте. Невже ви забули, що влада ПОСТІЙНО  МІНЯЛА  ВИБОРЧЕ  ЗАКОНОДАВСТВО. Всі ці 20 років з наближенням виборів в нас мінялось виборче законодавство. Мінялось саме для того щоб законсервувати існуючу владну верхівку. Щоб всі карти у владному пасіансі лише перетасовувались але не мінялись.
Судіть самі, як тільки фокус з мажоритарниками став йти на нівець (адже всіх одіозних вертухаїв народ вже знав в обличча і вони викликали однакову відразу у всіх частинах країни, ввели половину партійних списків. Тоді недивлячись на формальну перемогу Нашої України уряд форимував блок ЗА  ЕДУ. biggrin
Потім коли стало ясно що фокус з мажоритарниками не пройде зробили суто партійну систему, що дозволяло недивитись персонально на морди, а обирати ті самі морди під маскою партій, це давало ПР надію в 30-35% голосів. biggrin
Ну і тепер коли їх рейтинг впав на 15% вони знову згадали про мажоритарників.
 
Тому результат виборів 2012 я можу вам наперед передбачити:
1. Щонайменше 20% ПР візьме по спискам (основу підтримки дасть даунбас + масові фальсифікації).Це дасть щонайменше 45 депутатів + на барєрному прохідному бонусі додасть приблизно 30-40 депутатів.
2. щонайменше 100 депутатів вони наберуть в мажоритарниках+тушканах.

А значить вже можна стверджувати що по найскромнішим оцінкам ПР матиме знову близько 180 багнетів. Ну там ще є Сильна Україна та КПУ ці дві "опозиційні" партії rofl (вони саме так і називають самі себе Yes) напевно додадуть багнетів 60.
 
А значить нова більшисть (потреби в коаліції по нонічним законам вже немає) матиме щонайменше приблизно 240 голосів, максимум 280-290 голосів.
 
Вибори президента? Так їх може і не бути. Де гарантія що вони не вирішать обирати президента в парламеті. FarewellFarewellFarewell
© miron [14.06.2011] | Переглядів: 2636

2 3 4 5
 Рейтинг: 38.0/31

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook