для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Аргументи, тассать, і Факти


Аргументи, тассать, і Факти
   Не завжди є час “посидіти” на ДД, тому доводиться перечитувати матеріали, так би мовити, post factum, а відповідно і не мати можливості посперечатися в обговоренні. Тому, ви вже вибачте, хочу відреагувати на деякі, хоч і з запізненням.
   "РуSSкій мір" на українському ТБ” spetskor [11.06.2011]… Цілком патріотичний слоган: “Геть російських окупантів з українського інформаційного простору! ...” Правда знайомий фактаж, та в принципі, і ситуація описана автором цілком передбачувана. Більшість людей очікували саме такого перебігу подій після приходу до влади тих уродів, що називають себе проффесионалами, блін. Я не помилився говорячи про більшість, бо ніхто мене не переконає у справедливості виборів, що відбулися. Вірю – більшість виборців в Україні не обирала тупого урку, а результати то від “спритників-наперсточників” усіх рівнів.
   Ось цитата з коменту автора: ”…Чого мені шукати біля офісу путінської підстилки? (Це про  Тимошенко) Тим більше, коли мої симпатії належать президенту Ющенку…” Це відповідь автора “недогруженому”. Той звинувачував у юлефанстві. Та менше з тим. Кінець-кінцем кожний в праві висловлювати свою думку, але у даному випадку у мене виникає питання. До кого ви, аффторе, цією статтею апелювали? Це ж, я так розумію, ви дослухаючись свого “хоружівського УБЛЮДКА” вели агітацію про “здоровий спосіб життя” тобто кращих немає, тому – “всі однакові”, голосуємо “проти всіх”! Не підкажете, малошановний, кого обрали? Це така велика задумка “недоотруєного”, чи ваш особистий висновок, як особи здатної на глибокий аналіз? А може, врешті станеться чудо і ви, як і решта противсіхів, зрозумієте, що попали в тенета стратегічного плану ПееРастів, в якому ця мерзота, Йхущенко, грає не останню роль? Надій, звичайно, мало… та все ж.
   Ліричний відступ: Падлюка ти, наш третій президент. Хочу, щоб знав мою заповітну мрію подивитися на тебе двічі – вперше і востаннє, через оптику цейсівського прицілу. Але більше за це я бажаю побачити твоє життя проклятим усіма обманутими тобою, щоб ти, сцукко, відчув усю ненависть народу України за вбиту мрію і надію. За злочин якого, в таких масштабах, ще ніхто до тебе не робив. І я впевнений, що колись за своє прізвище тебе проклянуть і твої мажори. Ось тоді ти, падло, як казав Джон Сільвер, позаздриш мертвим.
   О, попустило.
   Взагалі хочеться розглянути феномен аргументації деяких дописувачів. Одна з наболілих тем не тільки на сайті, а і в країні в цілому – націоналізм. Не погано було б, “ворогам” націоналізму запам*ятати, що націоналізм походить від слова “нація”, а нацизм – від “національність” і не плутати ці поняття. Це, як ви розумієте різні речи і тому це звучить… не переконливо, якщо не сказати… Особливо коли це подається як істина в останній інстанції.
   Тепер власне про аргументи. З того часу, як спостерігаю за ДД, мене не покидає переконання, що народ тут зібрався грамотний, багатомовний, ерудований і кмітливий не без почуття гумору. Легко декламують поетичні твори, пишуть самі, цитують класиків… одним словом освічений народ. І ні для кого не секрет, що в більшості своїй на сайті знаходяться люди котрих не обведеш обіцянкою-цацянкою, особливо комуністичною. Скажу більше, відчувається негативне, якщо не сказати вороже, ставлення до комуністів, від Леніна, колишньої комуністичної верхівки СРСР і до сучасних ком.вурдалаків. Ми, в більшості, погоджуємося, що інакше як злочин, їхню діяльність не назвеш. І тим не менше ці ж антикомуністи з радістю, як біодобавку, сприймають комуністичні тези про “буржуазний націоналізм”, “бандитів-бандерівців”, вояків ОУН, УПА… Для них (антикомуністів) дивним чином поєднуються поняття ненависті до ворога і сприйняття злочинної комуністичної ідеології та їх світогляд. Де послідовність, шановні? Можливо пора зрушити з совкового льодовика, де всі борці проти буржуїв були героями, а антирадянські дії – злочинними? Можливо переглянути історію інших країн і подумати, як називали революціонерів у царській Росії, ким був Че Гевара для законних властей країн Латинської Америки, чому Нельсон Мандела провів 25 років у в*язниці, хто для нас  Валерія Новодворська і хто вона для путінської Росії, ким був Стус і Чорновіл, за що засудили до страти а потім відситів 27років у таборах і на засланні Левко Лук*яненко? Не знаєте з ким ототожнювали бійців фронту ім. Фарабундо Марті у Сальвадорі, та вояків Фронту визволення Аугусто Сесара Кальдерона Сандино у Нікарагуа? А зараз? Ми всією душею ненавидимо теперішню владу, урку Януковича, зрадника Ющару, продажних тушок, суди і прокуратуру, продажних ментів… Вся ця свора у єдиному пориві, до хрипу у горлі гавкає на єдиного свого ворога Юлію Тимошенко. Європа визнала політичний підтекст її переслідування бандюками і все одно достатньо часто чуєш щось на кшталт: “…з нею було б ще гірше…, воровкасучкаблох, всі однакові…”  Ви ж освічені люди! Включить, нарешті, той рубильник, котрий зветься “аналіз і логіка”.
   А spetskor(у), афтирю вищезгаданої статті, пораджу надіслати свої обурення і пропозиції до свого сраного кумира. Адже саме цей непотріб є одним з авторів тої руїни, яка накрила Уркаїну. Він здається ще не все сказав, що треба зробити для народу. Допоможіть своєму босові.
© estable [12.06.2011] | Переглядів: 3908

2 3 4 5
 Рейтинг: 44.7/63

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook