для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

«День журналіста» Партії Регіонів


«День журналіста» Партії Регіонів
«Добрий день, дівчата!», — промовив губернатор Житомирщини, засунув ліву руку у кишеню штанів і почав давати інтерв’ю ...
 

 
  На Житомирщині практично відсутні опозиційні журналісти та видання, тому на урочистостях з нагоди Дня журналіста, які відбулися у концертній залі обласної філармонії, були присутні представники видань, які отримують фінансову підтримку з обласного бюджету  та  від спонсорів-олігархів.
 
За пафосними словесними руладами  майстрів розмовного жанру  - представників влади, неможливо було приховати просту істину – влада почуває себе вівчарем отари представників засобів масової інформації. Керує, фінансує, сприяє, розбудовує … Показово висловився відносно журналістів мер Житомира Володимир Дебой: «Ми працюємо разом!» В цивілізованому світі такий стан речей називають просто – корупція і монополія влади на інформацію.
 
Урочистий захід складався з виступів шароварних «пєвчих», відспівуючих свободу слова, «поздоровлямсів», «одобрямсів», «грошідамсів» і «спасіба  партії радной!!!» професійних жополизів.
 
Нажаль, в Україні й досі не створені ні конкурентне середовище, ні сприятливі умови для  розвитку незалежних, приватних  мас-медіа. Наприклад, ліцензії на використання телевізійних та радіочастот  вільно отримати практично неможливо, як і прорватися «чужинцям» до ефіру телекомпаній тощо.
 
Тому й відчувають українці постійну інформаційну спрагу, голод і холод, утримуючи у своєму податковому апендиксі ще й велику кількість бездарних неосвічених мас – медійних служок.
© В.Свобода [07.06.2011] | Переглядів: 2672
Мітки: #Янукович 

2 3 4 5
 Рейтинг: 45.5/21

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook