для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

вибори без вибору


вибори без вибору
   - Слухай, Ганько, скоро же нада переделувать сходняк. Срокі тіпа подходят.
   - Віктрфедрич, скільки раз я Вам казала, що не сходняк, а верховна рада, і не пєрєдєливать, а переобирати.
   - Да якая в хрен разніца. Главно шоб своя братва осталась. Голосованиє полюбому нада буде делать. І так еті козли с МВФ гавкають, шо у нас нєма дємократії, і бабла дають як подачку бомжу. То мільярд, то полтора мільярда. А чє ето за дєньги. Раз два і нєма. Так шо, нада шоб вибори билі, і братва шоб була вибрана правильно.
   - Віктрфедрич, все вже зроблено і передбачено. Вже єсть такий проєкт закону про вибори, якого ще ніде в світі не було. Ось коротенько Вам розповім. Які отмазки для лохторату розказать, ми вже придумали. Ні одна собака не підкопається. Ось дивіться. Щоб все було демократично, ми відновимо мажоритарку. Ну це всмислі любий дурень може подавати свою кандидатуру на вибори.
   - Е-е-е, Ганько, подожді, так шож ето виходіт. Ето любий може в раду влізти. Тиж говоріла, всє продумано.
   - Та Ви мене не дослухали. Є такий цікавий пункт про формування окружних виборчих комісій.
   - Ну так чє?
   - Так отут саме цікаве. Основний приоритет в формуванні окружних виборчих комісій мають фракції партій, що нині в парламенті. То єсть, ті хто тепер в парламенті, ті собі і будуть формувати виборчі комісії. І демократію не нарушили, і вибори безпрограшно виграїм. Підраховувати голоси будуть тільки наші люди. Даже Юля з Луценком фиг своїх представників в виборчі комісії впхнуть.
   - А чє так?
   - Бо комісії від партійних фракцій, а в них блок, а від блоку, зась. Закон не дозволяє.
   - Да, дєйсвитєльно. Умно придумано.
   - І як що якийсь чужий мажоритарник припхається в кандидати, то фіг пройде. Рахують то наші люди. І все демократично.
   - І ето всє?
   - Та ні, не всє. Слідуюча фішка така. В парламент можуть іти тільки партії, і ніяких блоків. Так шо блок Юлі Тимошенко приказав довго жить. Партія Батьківщина іде на вибори сама по собі, а НУНС - сам по собі. А самий прикол, шо люди в б"юлетенях будуть шукати БЮТ, а його там не буде. Прикольно.
   - Да, блін, шельма. Ну давай, викладуй. Чє єщє?
   - А ще ми підвищили проходний процент із трьох до п"яти. Для наших регіонів це не страшно, а от для всякої шушери, типу Литвина і Симоненка, хай попотіють. Ну і за одно цього Грача тоже десь на задворки відправим. А більше хто нам може помішати? Ніхто. Єсть правда одна маленька промашка.
   - Чє за промашка?
   - Да не буде в б"юлетні графи для противсіхів. Частина з них може віддати голоси за Юлю. Але боятись нема чого. Рахуватимуть голоси свої люди. От і виходить. По перше: через мажоритарку, щоб не нарушать демократію, ми можем пропхнуть своїх людей під виглядом безпартійних, по друге: сформовані нами комісії не дадуть всякі шушері прилізти до влади, по третьє: ми розвалим блок Юлі, і в четвертих: піднявши прохідну планку до п"яти процентів, ми позбавимось у владі всяких карликових партій-шавок. Так шо нам цей закон про вибори дає такі чотири залізобетонні стовпи, що їх ніяка Юля і бульдозером не зрушить.
   - Да, порадувала ти мєня. Так може Юлю і Луценка нє трогать. Закрить по нім всє дела за нєдоказаностю віни, пусть ідут нахрен. А я етим долбанькам в МВФ, соплі утру. Скажу ім, шо у нас і закон про вибори самий дємократічний в мірє, і шо в нас опозіція нє преслєдуєця за політічіскі убіждєнія. Пусть попробуют бабла не дать. Казли блін, ванючіє.
© TVOREC [03.06.2011] | Переглядів: 2161

2 3 4 5
 Рейтинг: 47.0/28

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook