для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Конспиратор на прогулке


Конспиратор на прогулке
   - Ганька!!! Ану топай сюды. Шо там сьоня за празник в Кыёви?
   - Як, шо за празник? День міста.
   - А шо эта за хрень такая?
   - Ну, Федорович, це як перше травня, тільки перше травня був міжнародний день трудящіх, то його святкував весь союз, а це день Києва, то св"яткує тільки Київ.
   - Так сьоня ж не первое мая?
   - Так і св"ято, День Києва, а не солідарності трудящих. І це добре. Бо якщо трудящі об"єднаються, то нам з Вами, Федорович, триндець прийде.
   - Да-а-а, взяла ты миня чуток на испуг этими трударями. А шо же делать? Слухай, а може до этих трударей поближе нада быть. Тут я спомнил, когда то в детвтве кино бачил, навроде "Прынц и бедняк" называеться. Может одется бедняком и пойти в народ. Посмотрю, пообщаюсь, как умею. Твоих бумажек брать не буду, а то сразу вычислят. А так своими словами. Я ж не совсем дурак.
   - Ой, Федорович, це небезпечно. Ви не уявляєте, як народ Вас любить. Тут треба подумать, як оце все організувати, щоб Ви од людської любові не постраждали.
   - Ну давай думай, а я пойду грам сто выпью, шоб вроде я народ.
   - Федорович, я тут прикинула, шо і як треба зробити. Значить так. Зараз триста ментів переодягають в робочих, шоб рядом тусувались. Двадцять чоловік особистої охорони переодягаєм в інтелигентів. Морди в них тупі, не інтелигентні, ну вони мовчки ж там будуть ходить. Хто разбере? Чотири охоронці біля Вас будуть зображати дружбанів собутильників, ну для маскіровки. На Хрещатик поїдете мерсом, замаскованим під запорожець, шоб не догадались. Всі питання, шо Вам будуть задавать рабочі і інтелегенти, я уже підготовила, і вони в карманах у кого треба роспихані. Відповіді  будете давать стандартні: "Я простий, скромний украинський робочий, прийшов на празник города". Більше нічого не говоріть, бо ці довбані папараці в момент вичислять. Їх і охорона хрен удержить. І так кричать, шо свободу слова душать. Пісьма там у Вас, з жалобами лежать, на Вас, що Ви ЗМІ душите. В понеділок почитаю, поржем трохи для пазитиву. Ну шо, Федорович, давайте, з богом. Зближайтеся  з робочим класом. Надіюсь не вичислять. Вроді всі засоби конспірації виконані. Давайте, люди переодіті, машина чекає.
© TVOREC [31.05.2011] | Переглядів: 3150

2 3 4 5
 Рейтинг: 43.4/37

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook