для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Кіт в мішку- кішка в валізі.


Кіт в мішку- кішка в валізі.
Знову Україна стоїть перед вибором: знову вона в роздумах: кому вручити булаву? До тупого одуріння знайомі персонажі незабаром зійдуться в смертельному поєдину за владу.
 
Та по старій українській традиції легіони іміджмейкерів ( а по простому- спеціалістів по "впарюванню" різного непотребу) за гроші замовників наводитимуть на них блиск і глянець. Їхні зусилля будуть направлені на те, щоб давно відомі наївній українській публіці персонажі засяяли новими гранями, створюючи ілюзію, що від цих персонажів ще можна чекати якихось несподіванок.
Населення європейської країни, покинувши важливі справи, гарячково клацатиме пультами телеящиків, шукаючи виступ саме того, єдиного, хто забезпечить добробут і процвітання на шару, без прикладання для цього з боку населення хоча б мінімальних зусиль.
 
З вуст одних ми почуємо нові обіцянки створити професійну армію до 12. 04. 2008 року, інші заведуть до болі знайому пісеньку про введення державною російської мови в країнах Бенілюкс, треті пообіцяють вступ в Антанту (навіть всупереч волі останньої). Ще одні обіцятимуть ковбасу по два двадцять, причому не з сої, а з справжнього м"яса, прекрасно знаючи, що така ціна вийде, якщо на ковбасу пустити залишки кінноти Будьонного з скотомогильників. Знову проплачені ментори зі сталлю в голосі повчатимуть з екранів решту кандидатів, як треба правити ненькою-Україною, щоб з неба падала манна небесна і ріки оковитої неслись через береги з справжнього українського сала.
 
А головне, скрізь буде лунати: не змарнуйте свій шанс, голосуйте тільки за мене, я і є той кіт в мішку (кішка в валізі), від якого можна чекати всього.
 
Пройдемось по списку. Ющенко, Тимошенко, Янукович, Яценюк, Тігіпко, Богословська. Що ще не наобіцяли вони нам і не виконали такого, що ми готові від них почути, як новину? Про зняття депутатської недоторканності? Так вони зате прийняли довгоочікуваний в Європі закон про захист кажанів! Про армію професіональну? Так коштів ледве-ледве вистачає на вялокопчену… Про адміністративну реформу, розширення прав регіонів в управлінні бюджетами? Так там одні казнокради, що не залиш, вкрадуть. Боротьба з казнокрадами, хабарниками? Та як з ними боротись, якщо вони в кабінетах владних, в суддівських кріслах?
 
Ще виборчий процес не почався, а заворушився після довгої дрімоти наш Гарант і час від часу посилає справедливу нищівну критику дій основного політичного конурента - Юлії Володимирівни. Та, в свою чергу, демонструє рішучість боротьби з корупціонерами. Для більшої наглядності вона це робить на прикладі міністрів свого Кабінету. З Єхануровим все зрозуміло, а от Вінський викликає жаль: все таки, як сказав Сент-Екзюпері, ми відповідаємо за тих, кого приручили. Скориставшись з того, що руки основних дійових осіб- суперників зайняті триманням один одного за горлянки, Віктор Федорович мужньо долає відстань між матір"ю міст руських і Першопрестольною. Для лікування. Злі язики ж стверджують, що для консультацій з не першою, але й не другою особою в Кремлі. Від решти ж наших кандидатів ми чуємо те, що чули і п"ять, і десять років тому: повчання. Причому банальні й нудні.
 
Так що час розкидати пусті обіцянки настав. Налітай, наївні.
 
Результат не забариться…
 
P.S, При проведенні фотосесії жодна тварина не постраждала…
© Лік ім.Павлова [20.06.2009] | Просмотров: 3591

2 3 4 5
 Рейтинг: 35.4/8

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook