для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Про заснування Лабораторії ДД


Про заснування Лабораторії ДД
Будь-яка клініка, тим більше яка себе поважає, має солідну лабораторну базу, що дозволяє проводити об’єктивне обстеження пацієнтів та брати у них аналізи в широкому діапазоні завдань.
 
ДД - поважна клініка, я так вважаю, а лабораторного блоку немає. Отож, хочу запропонувати створити лабораторний корпус, де проводити дослідження стану та обстеження пацієнтів об’єктивними методами. В лабораторії публікуватимуться матеріали, засновані на даних досліджень та їх інтерпретація. Дані можуть бути взяті з будь-яких відкритих джерел з обов’язковим посиланням на них. Персонал повинен мати можливість перевірити коректність наведення даних.
 
Здається мені обговорення різних інтерпретацій та пояснювальних моделей дозволить точніше поставити діагноз і, відповідно, визначити найоптимальнішу стратегію лікування.
 
Влітку 2006 році працював на Майдані в інформаційно-аналітичній службі (ІАС). Проводив тестування та анкетування табірників. Щотижня підводилися підсумки, друкувалися та розміщувалися на наметі. Окремо рекомендації передавалися нагору - вибачайте, але тут без подробиць.
 
Результатами (узагальненими, звісно) поділюся в наступному пості.
 
А зараз наведу один веселий (можна сказати, жартівливий) матеріал. Відомо, що різні звуки мають різне емоційне забарвлення. Відповідно різні звуки визивають різні відчуття. Це зв’язок має асоціативний характер. Слова також викликають різні асоціації на рівні емоцій та відчуттів. Експериментальні дані були систематизовані і на їх основі розроблена система “Ваал”.  Система опублікована на сайті vaal.ru. Ця система дозволяє визначити, які асоціації викликають звуки, слова, тексти.
 
От ми й вирішили подивитися з яким якостями асоціюються прізвища українських політиків. Вийшла така таблиця.
 

 
Як бачимо традиційно прізвища українських політиків мають якості сильного, темного твердого, та холодного. Це так би мовити стандарт українського політика.  Вочевидь, що цю моду запропонував Кравчук, а розвинув Кучма. Але з нього є й декілька виключень. Наприклад, Ющенко, Єхануров, Кушнарьов, Ківалов, Шкіль та Ахметов, які асоціюються з теплим та м’яким. При цьому Ківалов та Кушнарьов – слабкі, а Шкіль – світлий. Великими політиками є Тимошенко, Турчинов та Литвин. Швидкими політиками є Кравчук, Кучма, Тимошенко, Мороз, Порошенко, Шевченко та Катеринчук. Непорозумінням української політики є пан Рудьковський, який ні з чим не асоціююється.
 
Що це все означає? Вирішуйте самі!
© Дядько бородатий [20.01.2011] | Просмотров: 7674

2 3 4 5
 Рейтинг: 40.0/25

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook