для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Небезпека "тероризму" та реальні шляхи подолання окупації


Небезпека
Малоросійська окупаційна влада принципово не може керувати державою інакше ніж це роблять їхні російські господарі. Тому цілком імовірно з метою укріплення диктатури може бути реалізована технологія "тероризм і боротьба з ним". В умовах коли СБУ керують посадовці прямо назначені з Москви така імовірність видається великою
  Більше того історія з "підривом" пам'ятника Леніну та наступні репресії проти українських патріотів підтверджують початок реалізації цієї технології. Цілком можливо скоро почнуться вибухи в людних місцях та масові арешти опозиції.
У зв'язку з цим хочу наголосити на тому що жодний справжній патріот і націоналіст не буде робити безглуздих речей як наприклад замахи на тих чи іниших державних діячів, не кажучи вже про акції проти звичайного населення. Подібні акції будуть самогубством для опозиції, оскільки після першої ж будуть репресовані всі потенційно небезпечні для режиму елементи, а населення буде залякане "націоналістами-терористами" через наші чесні та вільні ЗМІ.
Тероризм - зброя безсилих, а в нас є країна, більша частина населення якої вже ненавидить цей режим, котрий своїми діями кожен день створює собі все нових і нових ворогів. У нас є регіони, де переважна, тотальна більшість населення проти цієї влади, і столиця теж належить до цих регіонів, що робить положення влади дуже нестійким. Якщо регіоналам і вдалося купити та зламати морально деградований український політикум, то український народ вони не купували, і можливості для того у них немає - країна впевнено прямує до дефолту.
  Розумні та відповідальні лідери ворогів окупаційної влади не можуть не скористатися цим ресурсом. Як колись Майдан був зброєю одноразового використання, так і гіпотетичний акт спротиву режиму теж повинен бути один, дуже "ущільнений" у часі і мати своїм результатом повалення окупаційного режиму та зміну всієї політичної системи України. На другий акт спротиву шансу не дадуть, всі організатори та учасники першого будуть нейтралізовані відразу якщо у режиму буде для цього час і можливості.
  Просити чи "вимагати", що є насправді одне і те ж саме, у цієї влади немає жодного сенсу, що довели підприємці, які нібито про щось з владою "домовилися", а сьогодні їх садять у тюрми.
Дивіться на Туніс, для повалення тамтешнього режиму вистачило кількох діб, а лише тиждень тому він завався непорушним. В Тунісі не було навіть політичних лідерів спротву, чи "фальсіфікованих виборів". Народ вийшов на вулиці після самоспалення одного торговця фруктами. Він не міг платити більше за якусь "ліцензію", що їми обклала тамтешня влада малий бізнес.
Ця людина мала вищу освіту, але в умовах Тунісу могла заробляти на життя лише торгівлею фруктами, і навть цього влада її позбавила. Таких як та людина у Тунісі мільйони - вони і скинули диктатуру.
Дуже знайомі нам реалії, чи не так? Думаю для розумних людей я сказав більше ніж досить.
© Убитый Енот [16.01.2011] | Просмотров: 4164

2 3 4 5
 Рейтинг: 45.7/46

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook