для старых юзеров
помнить
uk [ru]

НБУ - сімейний банк Януковичів....


НБУ - сімейний банк Януковичів....
На минулому тижні, на владному олімпі відбувся ряд  знакових подій..,  перша, це призначення нового керівника НБУ…
 
34-річний Сергій Геннадійович Арбузов, "скарбничій сім"ї Януковичів",   який до того, як чотири місяця тому прийшов у НБУ на посаду першого заступника Голови , обіймав посаду президента "УкрБізнесБанку", що у місті Донецьку,  який пов"язують зі старшим сином Віктора Януковича Олександром.  
 
Працівники НБУ кажуть, що Арбузов ніколи не вітається і навіть по коридорам банку пересувається виключно з охороною…   Дивний тип….
А хіба не викликає подиву відсутність у нового Голови НБУ ідентифікаційного коду,  про що у паспорті Арбузова стоїть спеціальна відмітка.  Це "дозволено" за рішенням Калінінського райсуду Донецька.  Начебто з релігійних мотивів. Така особливість новоспеченого голови НБУ насторожила депутатів. «Це дає йому фактично можливість здійснювати будь-які фінансові операції від свого імені без зазначеної системи Держфінмоніторингу і без контролю податкової адміністрації, – заявив нардеп-«нунсівець» Володимир Ар’єв. – Можемо тільки потенційно уявити масштаб переказу коштів. У мене запитання: як людина, яка може здійснювати безконтрольні фінансові перекази, може стати головою Національного банку України? В іншій цивілізованій країні пан Арбузов не пройшов би через парламент».
 

 
У 2009 році Арбузов задекларував 150,5 мільйона гривень сукупного доходу. Походження цього капіталу невідоме і якщо    мати на увазі, що Сергій Геннадійович може проводити свої фінансові операції без ідентифікаційного коду, то можна припустити, що він є утримувачем своєрідної "каси" певного кола осіб.
 
Що інтересно.., новий голова НБУ при написанні своєї біографії допустився ряду помилок. Він повідомив, що його теща родом з Російського міста Вітебск.., хоча і школяри  знають, що це місто знаходиться у Білорусії….  Також він  написав що народився у "місті Донецькі", що свідчить, що він не тільки плутається у географії, а і у орфографії також…  
 
Можна зробити висновок, що на високу посаду прийшов новий "проФФесіонал".  Скоріш за все Януковича не стільки хвилюють професіональні якості високопосадовців, скільки особиста відданість….
 
Також, у кінці цього тижня Янукович змінив ще одного високопосадовця….  На посаду Голови ДПА України, замість Олександра Папаіки було призначено Віталія Захарченко, також близького до старшого сина президента Олександра Януковича…
 
Ці призначення  можуть говорити лише про одне, Янукович розставляє на високі посади людей, близьких до своєї родини….  Для чого, здогодатися не важко….  
 

© дуплет [26.12.2010] | Просмотров: 5150

2 3 4 5
 Рейтинг: 44.5/43

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook