пароль
помнить
uk [ru]

Державне поклоніння фалосу


Державне поклоніння фалосу
Державними ритуалами України, на жаль, є ритуали язичницьких культів. Зокрема, покладання Президентом України вінків до Вічного Вогню на меморіалі Слави в Києві кілька разів на рік.
 
Меморіал Слави у Києві за формою та функціонально являє собою поганське капище.
 
Раніше на місці Парку Слави був християнський воїнський цвинтар, сплюндрований безбожною більшовицькою владою, яка влаштувала на кістках парк культури та відпочинку для публічних веселощів і розпусти - «новітні сади Семіраміди».
 
Згодом тут був поставлений язичницький вівтар із пентаграмою, жертовним вогнем Деметри та обеліском із символом фалічного початку, який вказує на зірку Сиріус за зразком давньоєгипетського культу.
 
Язичницький характер капища підкреслює також те, що Президент України приносить жертву (вінок плодів земних) в якості авгура (верховного державного жерця).
 
Янукович є авгуром, оскільки вступаючи на посаду Президента він проходить язичницький обряд інавгурації (посвячення в авгури), тримаючи в руках жрецький жезл. Аналогічний обряд проходили ще римські імператори – верховні жерці державного культу.
 
Однією рукою Президент України піднімає язичницький жезл, а іншу тримає на Євангелії, що символізує перемогу язичництва над Християнством.
 
Християнам заборонено брати участь у поганських обрядах. Зокрема, 62 правило Трулльського собору забороняє віруючим брати участь в язичницьких зібраннях під загрозою відлучення від Церкви. Десятки тисяч християн прийняли мученицький вінець через відмову навіть формально брати участь у державних язичницьких церемоніалах.
 
Коли Президент приносить символічну жертву на капищі Парку Слави, він здійснює це не як приватна особа, але від імені всієї держави та її громадян. Таким чином, опосередковано всі ми є учасниками цього антихристиянського культу. Для того аби відсторонитися від спільного гріха, ми вимушені або відмовитись від громадянства, або скасувати язичницький культ та знищити капище.
 
Похвальним є те, що Братство святого Луки звернуло увагу добрих християн на язичницький характер капища «Парку Слави».
 
Язичники нав’язують нам, добрим християнам, що жертва з плодів земних – вінок із рослин та квітів, який покладають керівники держави, не є жертвою. Але ревні в своєму християнському служінні сестри, коли зімітували приготування жертовної їжі на ритуальному вогні, завдали нищівний удар по цих ілюзіях.
 
Цей удар влучив у ціль, про що свідчить  Інтернет-виття язичників та сатаністів, які по тисячі роках Хрещення Русі досі сповідують культ обелісків та підземного вогню.
 
Браття й сестри! Так звана Велика Вітчизняна Війна була війною сатаністів проти язичників. У ній загинули мільйони християн, іудеїв та мусульман. Ми не бажаємо, аби наших родичів, ким би вони не були, поминали за язичницькими обрядами, заганяючи їх та нас дедалі глибше  в пекло.
 
Припинити язичницькі тризни на кістках!
 
Надати вшануванню жертв війни благопристойного характеру. Звести каплицю на місці фалічного символу!
 
B r a t s t v o. i n f o
© Б Р А Т С Т В О [22.12.2010] | Просмотров: 1514
Метки: #Янукович 

2 3 4 5
 Рейтинг: 30.4/17

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Войти или зарегистрироваться



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Забыл пароль :: Регистрация
пароль
помнить