для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Грудень - місяць святковий.


Грудень - місяць святковий.
Ось і немає підприємницького Майдану. Був і немає. А на тому місці, де стояли намети протестуючих проти Податкового кодексу, встановлюють, за влучним виразом Януковича, новорічну ЙОЛКУ.
 
Воно все вірно – до Нового року підготуватися діло святе, я б навіть сказав – сакральне. І комунальні служби постаралися на славу ударними темпами «згорнувши» наметове містечко.
 
Ось тільки ніколи не думав, що в комунальних службах столиці України працюють такі кремезні, спортивної статури працівники, під яскравими помаранчевими жилетами котрих можна було розгледіти жилети інші – ті що з приставкою «броне…».
 
Але це так – спостереження додаткове, побіжне й не обов’язкове до розгляду, оскільки і неприхованих бійців спец загонів нагнали на Майдан стільки, що  одразу стало видно страх влади перед народом.
 
Янукович, так би мовити, «розвів лохів по повній». Прийшов у наметове містечко, похлебтав чайку, посварив Азарова, пообіцяв внікнуть та розібратися, побідкався, що купа положень кодексу грубо порушують Конституцію (так наче його колись турбувало порушення якоїсь там Конституції).
 
Це, щоб лох вухастий розслабився, втратив обережність й став беззахисним, немов крілик (я не про Сєню) перед удавом.
 
І доки розслаблений лох мирно сопів собі в наметах, тут йому й наступили на хвоста. ПРитиснули й ПРесонули. А ввечері цього ж дня Янукович, тільки ото нещодавно ветований ним кодекс, жвавенько підписав з незначними поправками, які зовсім не усувають оті самі порушення всує згаданої ним Конституції.
 
А за великим рахунком навряд чи багато людей второпали до цього така поспішність, така блискавичність і від чого така радість в очах Віктора Федоровіча, коли все відбулося – й розгром Майдану, й підписання Податкового кодексу.
 
Та все дуже просто – саме 3 грудня 2004 року Верховний Суд України ухвалив рішення, згідно з яким результати виборів президента 21 листопада 2004 р. були визнані сфальсифікованими (дії Центральної виборчої комісії - незаконними, а протокол ЦВК - недійсним).
 
Янукович було дуже важливим, щоб все що сьогодні відбулося, відбулося саме третього грудня. Помста – та річ, яку подають холодною.
 
А тепер можна й святкувати, витанцьовуючи під блатняк навколо йолки, що й буде зроблено. Від завтрашнього дня на Майдані щодня проходитимуть масові гуляння. Чи то в честь католицького Різдва, чи то в честь підписання Податкового кодексу, чи то в честь святкування Нового року…
 
Хоча, яка, зрештою, різниця.
© R`n`R [04.12.2010] | Просмотров: 4320

2 3 4 5
 Рейтинг: 46.1/47

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook