для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Нема дурних...


Нема дурних...
Здається, влада вважає свій народ за дурнів….  Про  Бродського вже писати немає резону, всім і так  зрозуміло,  шлимазл…  А от Азаров продовжує дивувати своїх прихильників, які довгий час не помічали, що  цей не молодий, поважний пан, патологічний брехун….
 
Я не буду наводити багато прикладів, які привели до такого висновку, наведу тільки інформацію, стосовно Податкового Кодексу….    
На засіданні Кабміну 19.09.2010 року, прем"єр сказав:   "Проект ПК, розроблений нашим Урядом, обговорений з громадскістю, учасниками ринку і експертами, допрацьований з урахуванням їхніх заперечень і пропозицій, базується на простих і прозорих принципах"
 
Отож.., "проект, розроблений нашим урядом", тобто колективно….  Але подальші події внесли корективи в риторику Миколи Яновича…
 
Після прийняття тушкованою ВР цього ганебного документа, обурені підприємці вийшли на Майдан. Спочатку, Азаров поводився достатньо зухвало, дозволяв собі зневажливі коментарі на адресу протестуючих, намагався внести протистояння між ними та бюджетниками і пенсіонерами.., але,  після 22 листопада, коли на Майдані в Києві зібралося біля 30000 тисяч осіб, плюс велика кількість людей вийшла на вулиці в регіонах,  прем"єр змінив тактику, "подобрішав"  та запросив підприємців на переговори….
А у неділю, 28 листопада, після відвідування разом з Януковичем наметового містечка протестувальників, прем"єр сказав(вибачте, що не мовою оригіналуbiggrin):
 
«На мій погляд ті люди, які розробляли цей кодекс вони, мабуть, дуже мало зустрічалися з представниками бізнесу, які працюють на спрощеній системі оподаткування. Це дуже серйозні не доопрацювання…  Є два варіанти вирішення проблеми: Перший - це вето на кодекс і одразу ці пропозиції до Верховної Ради, щоб Рада негайної розглянула та внесла зміни до Податкового кодексу. Після цього Податковий кодекс ухвалюється. При цьому звичайно бюджетний процес затримується. Другий варіант, який є більш прийнятним з моєї точки зору: Податковий кодекс підписується, але після того, як будуть внесені зміни з урахуванням пропозицій, які ми напрацюємо».
 
Ці слова свідчать про те, що по перше, можливо це казав не Азаров, а його клон Пахло,  чи, під грузом обставин, справжній Микола Янович швиденько змінив свою точку зору. По друге,  когось готують на роль  цапа відбувайла….  Кого саме, здогадатися не важко….
 

 
Одним з авторів Податкового кодексу є віце-прем’єр з економічних питань Сергій Тігіпко, який, доречі, в супереч  думці своїх керманичей,   заявив в інтерв`ю телеканалу "1+1" в неділю:
"Є питання, за якими, я вважаю, ми не повинні йти ні на які компроміси…  У нас йде велике відмивання грошей…  Крім того, саме через цю систему йде велика кількість контрабанди".  Після цих слів, "сильний мачо-реформатор", поховав себе, як політик.., бо з числа громадян, проголосувавших за нього на президентських виборах, переважною більшістю були  підприємці...  Своїм інтерв"ю, Тигіпко довів, що цапом відбувайлом буде саме він.........
 
А що до Азарова, то всі, у кого були сподівання  на його рахунок,  повинні зрозуміти, що доки цей "професіонал" знаходіться за кермом Кабміну, економіка Держави рухається в напрямку, зворотньому від виходу з кризи…  І протестуючим підприємцям, ні в якому разі  не можна відмовлятися від вимоги:  "Азарова у відставку!"
 

 

© дуплет [29.11.2010] | Просмотров: 4682

2 3 4 5
 Рейтинг: 46.5/51

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook