для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Суд у черговий раз заборонив Майдан


Суд у черговий раз заборонив Майдан
Заголовок - "Суд заборонив проведення масових акцій на Майдані до 3 грудня." "К чему бы это?" Інформаційні агентства повідомляють: "Після вшанування жертв Голодомору Янукович з Азаровим відвідали Майдан і поспілкувалися з підприємцями."
 
Радійте, панове, хто його обирав. Нарешті до вас ваш "добрий цар прийшли!
 
Янукович сказав, що він близький до накладання вето на ПК. ( Авжеж, з нещодавнього анекдоту ми про це знаємо - звісно, після покладання відомого предмету на Конституцію, йому тепер ніякий ПК не страшний).
 
Він пообіцяв видати "промежуточный" результат 29 листопада, Акурат тоді, коли призначено чергову всеукраънську акцію. Подсуетился, аднака! Ось як вчасно "подоспело" рішення суду!
 
Далі, він пообіцяв дочитатися до кожної коми ПК. А ось у цьому я сумніваюся. Тримайте мене семеро! Думаю, він і два перших абзаци "неасилит". Я скоріше повірю, що він Азарову всі ребра перерахує  бо зробив заяву цілком у дусі своїх попередніх ( шкуру спущу, руки - ноги повириваю тощо)
 
Він пообіцяв "принять хирургические меры". Скальпель Вам у руки, пане президенте!
 
Хоча один з керівників повсталих підприємців вважає, що панове президент і прем*єр прийшли "на поклон" до підприємців, бо побоюються соціального вибуху в країні і не хочуть поганий вигляд мати перед Заходом. Якби не хотіли, то наперед би "не чудили".
 
Як президент міг не знати про такий важливий документ, який уже ухвалила Рада? Це могло би бути відмазкою, якби перед цим вони ж не ухвалили скасування Конституційної реформи і повернення Януковичу повноважень Кучми. Тепер не можна "Петру кивати на Івана", бо тепер у нас не "Івано - петрівська" республіка, а "Петро-іваніська".
 
Самі оголосили про свою монолітну єдність у владі, то не брешіть тепер про незалежні "ліву і праву руку".Devil
© pinocolada [27.11.2010] | Просмотров: 3626

2 3 4 5
 Рейтинг: 43.3/43

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook