для старых юзеров
помнить
uk [ru]

А Бобік ще не здох...або відлига в медіа -просторі


А Бобік ще не здох...або відлига в медіа -просторі
З приходом до влади нинішньої, м*яко кажучи, "каманди праффессианалов" наші ЗМІ спершу неначе заніміли, потім був період явних телефонних темників ( Низький уклін Пані Гані на її м*якому дивані у Феофані), а потім настав довгий період самоцензури (Тут слід віддати належне начальству середньої ланки, а може й, генпродюсерам - сіє є "тайна великая")
 
і тому новини провідних каналів ( про Інтер проти ночі краще не згадувати) стали схожими на щось середнє між передачею "Сільський час і балансуванням на тонкій кризі. Про державне радіо мовчу, склад їхніх випусків явно розрахований на ті верстви населення, в яких збереглася радіоточка часів совка. ( До речі, попри її відсутність нам і досі нараховують якісь гривні у квартплаті).
 
Завдяки цим випусками, ми всі лікуємося від псоріазу, хвороб серця, безсоння і тисяч інших болячок вкупі з пристрітом.. Тепер навіть забита бабуся, яка зроду не хворіла, знає слово псоріаз і ставить собі цей діагноз, знайшовши прищика на лобі.
 
Особливого тиску зазнали канали TVi і 5й. Всім це відомо, і після того, як туди, ніби до себе додому, почала вчащати Ганя Г., я його майже не вмикаю. Перші дні акції протесту він теж скупо висвітлював головну подію нашої країни.
 
Коли масштаби акції з кожним днем дедалі зрозтали, наші мас-медія трохи відморозилися і дають інформацію про Майдан в перших сюжетах. Шкода тільки, що на ustream веб-трансляція перервалася з невідомих мені причин. Та я не ображаюся, бо сьогодні Станіслав Цеголко на 5му влаштував мені іменини серця. Запросив відомого диригента Чечетова.
 
І хоча на в*їдливі запитання журналіста депутат "разражался" звичними демагогічними тирадами і видно було, що панове ригоанали провели вже не одну "нараду в Філях" і виробили формулу відповіді, свого роду прес-реліз, який дозволено озвучувати на тему акції протестів підприємців і сьогодні наш "художній керівник груповим...голосуванням" видав неабиякий перл.
 
Весь текст нема сенсу наводити, бо це копіпаст, багато хто, крім того, дивиться випуски новин, або в Інеті читає. Але пан Чечетов сьогодні сам себе перевершив у майстерності демагогії. Він заявив, що виступи підприємців на Майдані свідчать, що ПР таки будує нову демократичну країну, де люди, як в Греції, якщо влада вчинила неправильно, мають право вийти на вулицю і висловити свою думку.  А нічого, що саме за його помахом депутатська братія дала добро ПК і люди виступають саме проти цього?Devil
 
Демократи, що тут скажеш? Тільки якісьь збочені, а демократизм їхній більше схожий на "демократизаторські функції міліцейського кийка.
© pinocolada [25.11.2010] | Просмотров: 4610

2 3 4 5
 Рейтинг: 42.7/52

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook