для старых юзеров
помнить
uk [ru]

ПР, мені тебе шкода, або "милого узнаю по походке", а ПР по спікеру.


ПР, мені тебе шкода, або
Я знову про "Шустер - лайв". Сьогодні тут підприємці. Тема першої частини - податковий кодекс.
 
Згадайте тиждень тому виступи нашої трійці,Інни Б., Лукьянова, Бродського. І відсутність табло реакції аудиторії.
 
Тепер є деякі зміни. По-перше, зміниламся риторика Інни Б., хоча, як і раніше,  наявні брехня, лицемірство, маніпуляції. Вона вже зробила крок назад і каже, що ми не маємо претензію до тих, хто веде виробництво, тільки до спекулятивного бізнесу. Добре їй відповів Пасхавер. "Хіба у банковому, взагалі в крупному бізнесі нема спекуляцій?"
 
Присутність підприємців примусила Ораторшу прикусити язика. Але за такого ступеня язикатості та чорноротості це ой як нелегко! Невдоволення в грудях клекоче, клуби його чорного диму рвуться назовні, але ж потрібно казати правильні речі. Ось вона і "делает лицо": "Мы снизили налоги, мы то, мы се". Але зелена лінія підтримки - непідтримки невблаганна. Щоразу, як ця розпатлана мадама розтуляє джерело звуку, лінія повзе вправо і перетинає 50%.Вона навіть ніжно звернулася до представниці підприємців "Аллочка", але та її не дуже празнувала.
 
Постійно вискакує Лукьянов з папірцями в руках, вони навперебій з Інною Б. намагалися в черговий раз вкинути компромат на ЮВТ, але аудиторія їх "імела в віду", судячи з зеленої лінії. А від виступу зам. міністра фінансів, цілком очевидно, колишньої номенклатурної тітки аж смердить партгоспактивом совкових часів. Їй-бо, "які вони далекі від народу", хоч і не декабристи.
 
Мені шкода ПР, якщо в них за головного аналітика і спікера Лукьянов!cray
 
Ой, закінчується порох "в порохівницях, а ягоды в ягодицах"!t2443 Відігравши свою брехливу рольку, пані Б. урочисто чкурнула, мабуть, до Киселя попхалася. Ганю, одужуй, рятуй подругу, бо та вже зашивається!
 
А шоу триває і обличчя Шарикова нової доби суворішає, певно, готується до бою. Приємного перегляду. Буде гаряче!beach
 
p.s.Петро Мага процитував листи з інету. Виявляється, що бюджетники гніваються на підприємців, типу "Чого ми маємо платити податки, а вони ні?" На мою думку, це працює холдинг "Оборзеватель" за темниками М.Б. Не вірю, що лікарі і вчителі такі тупі.
© pinocolada [19.11.2010] | Просмотров: 5439

2 3 4 5
 Рейтинг: 43.4/58

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook