пароль
помнить
uk [ru]

І кому ж вони «братки»?


І кому ж вони «братки»?
Ну не нам точно.
Може кому й відкрились очі на істинне  рило «братків», але більшість з нас особливих ілюзій щодо виконання ними Законів, починаючи з Основного, докладання зусиль щодо проведенню реформ, та розвитку економіки держави, і не плекали. Для них все закономірно … святе діло кинуть «лоха», будь то свій виборець, чи ціла країна з 46 мільйонним населенням.
 
Можливо тільки наївні іноземці все ніяк не можуть второпати, як «керівництво» країни може додуматись здати її інтереси в Стокгольмському арбітражі,  для того, щоб безпідставно віддати своєму «правильному пацану» (щось підказує … за долю чималу), газу на таку «смішну» суму в 5 мільярдів доларів, яка правда … дещо перевищує дефіцит українського бюджету, та при цьому ще й сподіватись отримати від іноземних лохів кредитів на 15 мільярдів доларів. Це приблизно та ж незбагненна для іноземця річ, обіграна класиком, як можливість … «бензин ослиной мочёй разводить».  
 
Та й підприємців малих та середніх, на базі нового податкового Кодексу «розвести», святе діло. Ні ні, «пацани» й до цього не оминали отих підприємців своєю увагою. Але ж одне діло коли від якогось «угрупування» припертись, і зовсім інша штука, коли від держави, тіпа … «податківець». Це ж для бандюги кайф неймовірний, воно … в «законі»!  
 
Ну а про таких лохів як бюджетні та пенсійні «терпили» й мови нема, та що з ними панькатись, яку кістку їм кинуть, таку й гризти будуть, які платіжки прислати, з такими до кас і побіжать. А ні то квартири позабирати, нехай на вулиці тиняються, свіжим повітрям дихають, поки не повиздихають. О-о-о … дійсно, ще й вік пенсійний треба підняти, а то щось багато з тих козлів до пенсій доживають, а це ж не виправдані видатки … нє парядок!
 
Таким чином не викликає сумнівів, що ці «братки» зовсім не родичі нам і необхідність відсторонення цих «проффесіоналів» від влади очевидна. Тому що довго їх «креатив», країна просто не витримає. А зважаючи на те, що «пацани» вже давно вийшли за межі правового поля, то може варто забити «стрілку» та вперіщити «владі» межи очі, «бейсбольною битою» не двозначно висловленої громадянської точки зору?
 
В світлі цього необхідно нагадати, що не далі як 22.11.2010 року ЦВК має оголосити про початок виборчого процесу, та призначити вибори до ВР України на 27.03.2011. Оце і є реальний шанс, не відловлювати «по беспрєдєлу» оцю знахабнілу босоту по куткам, а всіх скопом винести з «влади». І вже далі хто на що «напрацював», згідно статей УК України, але щоб обов’язково … з конфіскацією!
 
Хоча як зазвичай, є в нас одна невеличка проблема, хоч ЦВК згідно Закону «Про Центральну виборчу комісію»  N 1932   від 30.07.2004, орган і колегіальний. А це значить що приймає рішення більшістю голосів ( 8 ) від її складу Комісії (15 осіб). Але казати що більшість з них бадьоро пританцьовують під синім штандартом, мабуть зайве.
 
Однак і в них також є проблема, оскільки у відповідності з тим же Законом «Про ЦВК …» …
«Стаття 1. Статус Центральної виборчої комісії
1. Центральна  виборча  комісія  (далі  - Комісія) є постійно діючим  колегіальним  державним  органом,  який  діє  на підставі Конституції України ( 254к/96-ВР ), цього та інших законів України і  наділений  повноваженнями   щодо   організації   підготовки   і проведення виборів …»
 
А Закон «Про вибори народних депутатів України» № 1665, 25.03.2004, в п.2 статті 16 зобов’язує їх …
 
«2. Виборчий процес чергових виборів депутатів розпочинається за сто двадцять днів до дня виборів. Центральна виборча комісія оголошує про початок виборчого процесу не пізніше ніж за сто двадцять п'ять днів до дня виборів.»
 
І що робить бідолашним синім «тушканчикам» в ЦВК, коли Закони та власна присяга …
Стаття 8. Присяга члена Комісії
…"Я (прізвище,  ім'я  та  по батькові),  присягаю Українському
народу
при здійсненні своїх  повноважень  у  Центральній  виборчій
комісії додержуватися  Конституції  України  та  законів  України, …»
 
… вимагають від них оголосити 22.11.2010 та призначити на 27.03.2011 вибори до ВР України, а синій штандарт, щось інше?

Можливо  варто їм просто нагадати про статтю 30 Закону «Про ЦВК …» …
 
«Підстави та порядок припинення повноважень члена Комісії
    4. Підставами   дострокового   припинення  повноважень  члена
Комісії є:
   8) порушення членом Комісії присяги
 
Таким чином, або виконуєш те що тобі предписує Закон, або йдеш ... лісом.
 
А хто ж їм про це нагадає, крім достатньої кількість небайдужих громадян, що зберуться під стінами ЦВК?!! Серед яких плече до плеча стануть підприємці, медики, шахтарі, вчителі, металурги, студенти, пенсіонери. Бо звичайно можна й від злодія вимагати впровадження чесних Законів, але це вже само по собі … глупство. Бо якщо не вистачило здорового глузду та далекоглядності, щоб не допустити до влади цю «бригаду», то хоча б свої помилки треба навчитись виправляти.
Та й для учасників чергового самміту «Україна – ЄС» також призначеного на 22.11.2010, буде підстава серйозно подумати, а чи «влада» в Україні має хоч якесь відношення до того народу?
Громадо, партії, рухи … може вже треба почати рухатись? Не спіть … бо замерзнемо!
Розумію, що нажаль не Франція, але ж може таки й не Гондурас.
    
© Блик [15.11.2010] | Просмотров: 3256

2 3 4 5
 Рейтинг: 41.1/64

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Войти или зарегистрироваться



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Забыл пароль :: Регистрация
пароль
помнить