для старых юзеров
помнить
uk [ru]

"Жизнь будет хреновая"


І знову Шустер, і знову протистояння і знову брехня. І за дивним ( чи не дивним?) збігом - найбільша брехня і відверта демагогія з боку представників ПР. Щоразу тягне вгору руку пан Чечетов, аби ляпнути чергову вигадку про всенародну підтримку правлячої партії. А головна теза така - годі скиглити про порушення в ході місцевих органів, переможців не судять (слова Гепи,який мав нахабство порівняти свою"перемогу" на виборах з перемогою чемпіона по очках- він апелював до Кличка).
 
Мовляв, у Харкові у прямому ефірі був підрахунок голосів і Кернес отримав більшість.Але ж рахували вже готові бюлетені! А спершу їх домальовували, дораховували, поки горів комп*ютер (Гепа сказав, що принтер), але ж підрахунок на 3 години затримався!
 
І звісно, він теж закликав Авакова до співробітництва: " Я протягиваю вам руку, давайте работать, давайте превратим Харьков в лучший город, чем он был раньше". Він уже забув, хто керував Харковом до нього?
 
Зараз на Шустері виступає Тягнибок, розповідає про протести людей у Білій Церкві і Тернополі проти фальсифікації, на захист свого вибору.
 
Дивно, Гепа спокійно і впевнено розповідає про свою перемогу (0,69%), а зелена лінія непідтримки уперто просувається вправо та й олії у вогонь підливає Мага, який збирає дописи зі нтернету: "Звістка з Харкова. Люди пишуть, що жоден з їхніх знайомих не голосував за Кернеса. Звідки ж такий рівень підтримки?"
 
А тепер вистрибнув Колесниченко із заявою, що всі розмови про порушення - побрехеньки, що народ зробив свій вибір і бла-бла-бла.
 
Паралельно на "Інтері"збирають думки про Попова, чи стало краще жити в Києві за його господарювання? Як думаєте, який результат видасть на-гора Кисіль?
 
Люди, не відморожуйтеся, переборіть свою огиду, не викидайте зомбоящик, він ще нам станеться у пригоді! Хай як намагаються риги представити все "в ажурі", їхнього нахрапу, нахабства та "інтелекту " не вистачить, щоб навішати спагетті мислячим людям.
 
От прочитала я інтерв*ю з Інною Б. на "Укрправді". І вся вона така біла, і вся така пухнаста і Президент у неї "сложнейшая личность" і кримінал йому приписують. На якого дурня це інтерв*ю розраховане?
 
Кого, крім себе, хотів упевнити той самий Колесніченко, коли в обговоренні російської пародії на презика сказав, що попри все "народная любовь к нему ширится"? А ось і результати голосування киян на "Інтері" Життя за правління Попова: 14% - не змінилося, по 43% розділили ті, в кого життя поліпшилося і ті, в кого погіршилося. Як Вам це, панове?
 
Та все ж є позитив. Коли Колесніченко накинувся на представницю спостерігачів "Кто вас финансирует?", Шустер йому відповів під завісу перед рекламою: "Если вы будете задавать такие вопросы, жизнь у нас будет хреновая".
 
Вибачте за трикратне згадування К-ка проти ночі. свят, свят, свят!Devil Гарного перегляду!
© pinocolada [05.11.2010] | Просмотров: 5093

2 3 4 5
 Рейтинг: 44.5/46

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook