пароль
помнить
uk [ru]

Уотергейт по-харківські


Уотергейт по-харківські
У 1972 році президентом США став Річард Ніксон і розгорівся Уотергейтський скандал (http://ru.wikipedia.org/wiki/Уотергейтский_скандал). Вважається, що незаконне встановлення прослуховуючої апаратури в готелі “Уотергейт” (штабі кандидата в президенти від Демократичної партії  Джорджа Макговерна) дозволило Ніксону перемогти  у телевізійних дебатах і бути обраним президентом на другий термін. Неприйняття суспільством такого способу виборчої боротьби вимусило Ніксона у 1974 році перед загрозою неминучого імпічменту подати у відставку.
А тепер про Харківгейт. Невідомий чоловік приніс у приймальню кандидата в мери Харкова Авакова записку з зазначеними кодом і номером комірки у камері схову Південного вокзалу. Там був паперовий пакет зі вкладеною в нього  флешкою. На флешці – запис фрагментів телефонних розмов Авакова (http://kharkov-online.com/news/n51571.html ).
За фактом прослуховування Аваков звертається в обласну прокуратуру, центральний апарат СБУ (до харківських довіри немає), до міністра внутрішніх справ і в профільний комітет Верховної Ради. Через два тижні після звернення, а саме 22 жовтня,  прокуратура порушила кримінальну справу (http://timeua.info/221010/28225.html).
В суботу дивлюся блок політичної реклами кандидата в мери Кернеса на телеканалі Simon. В мюзиклі не бездарні актори виспівують бездарні дурниці голосами Авакова, Тимошенко і Ющенко (Авакова називають Саваковим, щоб було смішніше). Слідом йдуть сюжети з “Сімнадцяти миттєвостей весни” – летять клином гуси в сірому (ще не розфарбованому) небі, пропливає мимо такий же сірий Благовіщенський собор, Штірліц роздумує за кого голосувати, перебираючи мальовані портрети кандидатів. Хто сумнівається, що героїчний розвідник Штірліц зупинить свій вибір на кримінальному авторитету Гепі (чомусь не з наперстком в руці, а з лопатою на плечі), той не здатен до аналітичного мислення і до мислення взагалі.
Раптом – опаньки!. Фрагменти телефонних розмов Авакова в звуці і тексті на екрані з відеоілюстраціями і насмішливими коментарями до них. Потім в кадрі сам Аваков говорить всяку гидоту про земляків - промову майстри ножа і сокири збирали не інакше, як з нарізки звуків.
Привіт від Шерлока Холмса СБУушним  колобкам, які ведуть пошуки замовника і виконавців незаконного вторгнення в приватне життя громадянина нашої країни.
Вибачте, це в США громадяни, які мають права, а ми – безправне бидло, з яким кримінальні пахани своїми чи чужими руками зроблять, що забажають.
© Петрович [25.10.2010] | Просмотров: 2489

2 3 4 5
 Рейтинг: 46.7/53

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Войти или зарегистрироваться



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Забыл пароль :: Регистрация
пароль
помнить