для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Ні пошустрити, ні киселя зварити


Ні пошустрити, ні киселя зварити
На "Свободі слова"
Рулить Мегарот.
Вірить, що ведеться
На фуфло народ.
 

І зновучерговий бенефіс представників "найчеснішої" ( хіба можливо таке?) за історію незалежної України влади.
 
Ви ж уже все "порешали" на місцевому рівні. Не реєструєте, не "пущаєте", саджаєте, навіть своїх товаришів по коаліції. Спасибі, що "порешали", а не "порішили".
 
Навіщо ж тоді щоп*ятниці виповзає на світ божий всім відомий Мегарот на мітлі і рулить, "гневно потрясая" папірцями від ручного КРУ. І юрист, і "сертиікований аудитор", яка за її власними словами знає сотні і тисячі схем розкрадання бюджету ( на прикладі своїх партайгеносе?).
 
Ця полум*яна трибунка, колишня кандидатка, ціна якій 0.3% у виборчий день дозволяє собі судити, таврувати, обвинувачувати в розкраданні держави "попередньої влади". І не раз і не два обмовилася по Фрейду ( "сьогодні люди при владі крадуть", ). не хочу передавати зміст цього чорного потоку свідомості.Хто має очі - побачить цю геть нехаризматичну мадам ( це я м*яко).
 
Ця особа відома і якщо нема приємніших спікерів у цій зграї, то це їхні проблеми
 
.Найхарактерніше для теперішньої "команди" - це нечесні засоби боротьби. Якщо в російських слободах велися кулачні бої "стенка на стенку", то на нинишніх "Свободах"- діють за принципом "Гуртом добре батька бити", а точніше - всі на одного, бо сьогодні свято на їхньому боці і вони бикують "не па-децки".
 
"Ату,его, ату"- спустили борзе КРУ, аби з його допомогою остаточно закопати "Юльку-вароффку". Готов, піпл вуха для ПРмакаронних виробів з гнилим киселем від "Інтера" на закуску.
 

© pinocolada [22.10.2010] | Просмотров: 3390

2 3 4 5
 Рейтинг: 44.8/50

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook