пароль
помнить
uk [ru]

Г. Герман, як дзеркало влади.


Г. Герман, як дзеркало влади.
        Ганна Герман,  загубилася у просторі і часі...  
        Комуністична влада Радянського Союзу,  не дуже переймалася думкою  Західних країн, на свій рахунок.  І це зрозуміло, бо ставлення  цивілізованого Світу, стосовно тоталітарних режимів,  було  завжди,  в край негативним. Розуміння цього,  спонукало тодішню владу,  ізолювати радянське суспільство від зовнішніх чинників, відокремитися від Заходу “залізною завісою”...
        Але сьогодні інші часи, незалежна Україна представлена в Європейських структурах,  і при вступі туди, взяла на себе низку забов’язань, які необхідно виконувати.
        А старі нові українські керманичі,  що бульдозером прогуркотіли по демократичних інститутах, пішли  шляхом узурпації влади,  і тепер,   погано сприймають критику Європи на свою адресу.  
        Остання  резолюція Парламентської асамблеї Ради Європи, була достатньо критична на адресу української влади. Заступник Глави СП Ганна Герман,  вирішила, досить своєрідно, дискридитувати цю резолюцію. Вона заявила каналу News One, що бувша доповідачка Ради Європи Ханне Северісен, зараз перебуває на утриманні у Юлії Тимошенко і начебто, отримала від неї в подарунок, квартиру в Києві.
       Підставою для такого “викриття”, виявився епізод, коли Сіверенсен, під час одного з приїздів до Києва, зупинилася не у готелі, а у своєї доброї знайомої.
       Після виступу Хенне Севіренсен зі спростуванням,  пані Герман, виправдовуючись, проінформувала, що користувалась інформацією з інтернету.  Сайт, на який вона посилалася, називати не буду, щоб не робити рекламу усякому лайну.
       На привеликий жаль, Ганна Герман переплутала українських чиновників з європейськими.  Це наші чиновники не нехтують годуватися з рук політиків і  представників великого бізнесу. Це Україна, займає 146 місце в антикорупційному рейтингу  Transparency International,  тоді, як Данія, де пані Северінсен була депутатом  парламенту 23(!) роки поспіль, причому, обиралася за мажоритарним округом, знаходиться на 2 місці. Це в Україні, водій депутата Ганни Герман і за сумісницьтвом її син,  Микола Коровіцин, робить карколомну кар’єру..,  не маючи мінімального досвіду, отримує посаду  заступника міністра МНС...
       Дуже шкода,  що Ганна Герман, своєю брехнею, ганьбить Україну в  очах Європи.
       До речі,  швидке кар’єрне зростання, мало місце і у самої Ганни Миколаївни.  У 1981 році,  вона, залишивши роботу полільниці буряків у колодрубському колгоспі, влаштовується до редакції районної газети «Ленінська зоря»,  у містечку Миколаїв, на посаду телетайпіста. Через деякий час,  пані Герман-Стецьків вже працює кореспондентом, потім завідувачкою відділу районної газети. Переїжджає у Львів, де влаштовується кореспондентом у редакції львівської обласної комсомольської газети «Ленінська молодь». З цієї посади, вона  стає членом Правління Спілки журналістів СРСР (1986 р.) (!)  і, ясна річ, без відриву від виробництва,  потужним темпом закінчує факультет журналістики Львівського державного університету.
       І ось тут напрошуються паралелі з одним малописьменним завгаром,  який мав не просту юність, але потім, теж,  швиденько піднявся по кар’єрним сходинкам.  
       А паралелі в тому, що , знову ж таки,  по інформації з інтернету,  обидва персонажі мали тісні зв’язки з КДБ, що і забезпечило їм стрімкий зліт...  
      Все минеться. Згодом,  ця дурна, хижа влада піде геть.  Український народ пережив гіркоту тоталітаризму та  пізнав радість свободи.   І в  казарму, нас більше  ніхто  не зажене......
© дуплет [14.10.2010] | Просмотров: 4595
Метки: #Герман 

2 3 4 5
 Рейтинг: 48.3/93

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook