пароль
помнить
uk [ru]

Тандем для «Динамо»


Тандем для «Динамо»

 
У президента київського «Динамо» Ігоря Суркіса після відставки Валерія Газзаєва у голові зародилася нова ідея фікс - команду має очолити тандем екс-гравців клубу Леонід Буряк та Олег Блохін.
Що ж являють собою тріумфатори 1975 року нині?
 
Чудовий технічний гравець Буряк зарекомендував себе ніяким тренером. Вічно плаксивий тон, безвідповідальність. Як поганому танцюристу – все йому заважає. У невдачах, які постійно супроводжують його тренерську кар’єру, він винуватить усіх окрім себе. Єдине достоїнство – славне минуле гравця. Цілковита підконтрольність керівництву клубу.
 
Гірко бачити, як колишні зірки «Динамо», справжні особистості, стають маріонетками Суркісів. На що перетворився Олексій Михайличенко, зірка світового рівня, який, як справжній патріот України відмовився виступати за збірну Росії у 90-ті?! Нині зденервований, несамостійний, він перейняв блатняцькі манери Суркісів у спілкуванні з гравцями (пригадаймо епізод з публічним випадом проти Єзерського).
 
Блохін справді був фартовим. Збірна України за досить кепської гри здобувала потрібні результати: голи на останніх хвилинах, врятування майже програних матчів. На чемпіонаті світу у Німеччині, у 2006 році, збірна здобувши дві перемоги, двічі поступившись з розгромним рахунком та зігравши унічию примудрилася потрапити до вісімки найкращих команд. Хіба не фарт?
 
Проте після відомих виборчих роликів, де Блохін протрубив про прихильність фатуму до нього, її неначе корова язиком злизала. Був фартовим – став нефартовим.
 
Свої тренерські таланти сповна проявив у ФК «Москва», який розвалив і звідки дочасно попросили та у одеському «Чорноморці», котрий відчалив до нижчого дивізіону.
 
Якщо Суркіси, відомі своєю прихильністю до російських фахівців, неодмінно хочуть тандем для «Динамо», то чому б не зупинити свій вибір на «нових русскіх бабках» або на ведучих програми «Городок» - Іллі Олєйникову та Юрієві Стоянову, відомим своїм теледосвідом у якості тренерів із різних видів спорту. Можливо, динамівському «інтернаціоналє» під керівництвом цього дуету вдалося б реваншуватися перед «Шерифом» та «БАТЕ»…  
© Роман РЕВЧУК [09.10.2010] | Просмотров: 1816

2 3 4 5
 Рейтинг: 37.4/19

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Войти или зарегистрироваться



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Забыл пароль :: Регистрация
пароль
помнить