для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Україна під лапою чупакабри. Найкращі заголовки «Газети по-українськи»-2010


Україна під лапою чупакабри. Найкращі заголовки «Газети по-українськи»-2010
Здавалося б, що може переплюнути минулорічну підбірку заголовків «Газети по-українськи»? Звичайно ж, підбірка заголовків «Газети по-українськи»-2010! Кількість кореспондентів цього видання в областях скоротилася, але «ГПУ» впевнено тримає марку і не збирається випускати з рук прапор свого вишуканого стилю.
 
Цього разу дозволю собі, крім обраних заголовків, ще й декілька цитат з самих текстів новин (це, переважно, пряма мова героїв новинних сюжетів), вони того точно варті.
 
Якщо спробувати класифікувати новини ГПУ за тематикою, то головних напрямків буде декілька. Це «Побутові злочини і сварки»(алкоголізм, секс та заздрість у різних поєднаннях та пропорціях), «Чортівня і містика»(найпопулярніша тема – «як приворожити чоловіка, підмішавши йому в питво менструальну кров, і як потім здихатися цього закоханого зомбі») «Прописні істини та абсурдні поради»( схоже, капітан Очевидність трудиться в редакції ГПУ на дві ставки), «Трагікомічні випадки з тваринами»( до яких також входить епічна боротьба українців з переважаючими силами вовків, чупакабр та лисиць за допомогою вил, кіс і лопат), та «Отака жизнь сложна штука»(як правило з детальним перерахунком втрат в гривнях. Чому саме втрат? Тому що в житті українця радості, достойні потрапляння на шпальти ГПУ, бувають вкрай рідко).
 
Отже, вибране:
 
На шабаш відьми їздять у таксі
 
Покійна бабуся попередила Ламу про смерть кота
 
У старих домовиків болять зуби
 
”Носіть у сумочці зубок часнику”
 
Від хорошої вишиванки перестає боліти голова
 
Знайдені на городі яйця спаліть
 
Від удару у вухо можна оглохнути (Капітан Очевидність перевершив сам себе!)
 
”Щоб кури гарно неслися, треба мати побільше півнів”
 
Цитата: "Тримати удома курей модно. Кожна багата людина, яка дбає про своє здоров’я, має хоча б кілька. Удома яйце — свіже, дієтичне".
 
Шпроти обгортають на ніч ковдрою
 
”Цукровий буряк добре вирощувати, якщо поряд є бурякопункт”
 
Віктор Ніколюк убив чупакабру
 
Навстоячки на зріст воно було десь більше метра, — розповідає 22-річна Оксана Ніколюк із села Чемер Козелецького району Чернігівщини про невідому тварину, яку бачила 21 липня близько сьомої вечора. — Наче кенгуру, так не кенгуру. Козеня — теж ні. Має довгі вуха. Я закричала: ”Тату, чупакабра!”. Батько порався у дворі. Вискочив із вилами. Тварина кинулася в зарослі”….
….Тварину забрали до Козельця. При розтині у шлунку знайшли лише шовковиці. ….Великої тварини не знайшли. А ось купки калу бачили, й не одну.
…..Питаю, чи пропадали у селі кролі. — Не пам’ятаю такого, — приєднується до розмови Олександра Суярко, сусідка Віктора. — Щось крало птицю. У моєї матері пропало 13 каченят і курчата. У сусіда Віктора Голода — п’ятеро каченят, у мене семеро великих курчат і дві курки.
…..Якраз у ніч після того, як убили чупакабру, я заснути не могла. Душно, собаки гавкають. І раптом: ”У-у-у-у-у”. Так жалісно. Це, певно, самка тужила за дитям.
 
У Галини Бордіян корова випила півкаструлі браги
 
— Перед празниками рішила вигнати горілки. Зробила в чотиривідровій каструлі закваску. В льоху були ще якісь яблука з осені, в морозилці вишні валялися. Із такої каструлі виходить відро горілки, — розповідає 70-річна уманчанка Галина Бордіян. Аби швидше заграло, із чоловіком Павлом, 72 роки, господиня перенесла каструлю до сараю.
— У нас три сараї. У двох хазяйство тримаєм, а в третьому всякі господарські вещі. Треба ж було такому случитися, шо Павлуша забув корові Мусі дати води. Вона вийшла з сараю і вихлебтала півкаструлі закваски. Захожу, а корова сидить, як дядько, на задниці. Передніми копитами вперлася в землю і голову нахилила. Сусіди прибігли. Хотіли її на чотири ноги поставити. Так то ж корова, а не чоловік, там же вєс який!
Фрукти, які лишилися на дні, господар викинув на гноярку.
— Вибігли кури і наїлися їх. Курка 2 метри прошкандибає й лягає на бік. Півень так об’ївся, шо здох. Дід мій — за нього: каже, давай у суп — бо жалко. Почав пір’я по живому обривати. Обскуб половину півня, а він прийшов до тями, почав вириватися. На ранок бігав наполовину лисий. Зарізали ми його до празника. А корова нічого, оклигала. Кури за пару часов тоже попіднімалися.
 
Голуб знепритомнів від спеки
 
Лідія Тимошик тримає 22-річного гусака
 
Болото засмоктало корову
 
2550 гривень уторгувала за кабана Любов Короленко
 
Без кондиціонерів здохли 230 підсвинків
 
Пляшки лякають кротів
 
Людмила Підчасюк заколола лиса вилами
 
Вепри витоптали картоплю (Рубрика Скандали)
 
Від спеки найбільше страждають карликові собаки
 
Під час грози загинула коза і пасіка
 
Чупакабра проходить 70 кілометрів за ніч (очевидно, інша, бо першу чупакабру, нагадаю, заколото вилами)
 
Звір надзвичайно швидкий. Скаче по деревах. Так і не вдалося навіть побачити його. Хлопці з ніг валилися, а наздогнати не змогли. Тварина проходить за ніч до 70 кілометрів. Дуже сильна й розумна, — розповідає ”ГПУ” Василь Кельнік, 53 роки, голова Здолбунівського товариства мисливців.
...— Журналісти в гумових чоботях ходили по болоту з мисливцями, розпитували людей. Потім показали, що в нас півсела питущих. Але ж то неправда. Хай на своїх у Росії подивляться, — нарікає 61-річна Валентина Якубчик із Глинська.
Селяни хвилюються: якщо чупакабру не умертвлять зараз, улітку звір нападатиме на корів і коней на вигоні.
 
Голодні вовки заходять у села
 
”На одну суку треба 15 ватних тампонів”
 
Чупакабра вигризає серце й легені
 
Валерій Тирса дарував козла губернатору
 
Пенсіонерка побила сокирою скаженого вовка
 
Вову господарі годують варениками ( Вова - це вовк)
 
Колишній лісник Василь Клецюка, 46 років, в селі Остриня Тлумацького району на Івано-Франківщині четвертий рік тримає вдома вовка.
...Вова вже більше домашній пес, ніж вовк. Ніц його до природи не тягне, добрий і лагідний, як кіт, — гладить вовка через сітку. — Та він і їсть із котами з одної миски. Жере всьо, шо ми: зупу, борщ, кашу, пироги даємо, як маємо. По великих святах костє йому на базари купую. Може, тому і колір втратив, не знаю. Було сіреньке, як клубочок, а тепер вон геть пожовк.
 
Свекруха перестеляла постіль
 
Вихователька дитсадка зрізала хрестики зі сплячих дітей
 
Ольга Шепітак кілометр наздоганяла голого злодія
 
Віра Заставна живе в туалеті гуртожитку
 
Діти випадають із вікон через протимоскітні сітки
 
Ганну Віктор скалічили за банку березового соку
 
У селі Данівка Козелецького району Чернігівщини побилися сусідки — 74-річна Ганна Віктор і Тетяна Сіра, 55 років.
Край їхніх городів ростуть берези. Син Ганни пробив три дерева для матері, три — для сусідки. Тетяна повісила на своїй березі записку: ”Хто злив сік, будь проклятий”.
— Ми якраз на городі прибирали, — згадує 15 квітня Вікторія Фрідріх, яка живе неподалік. — Баба Ганя кричить: ”Ратуйте!” Дивимося, її Тетяна повалила. Брат побіг розбороняти.
— Стару відром лупила, — говорить Максим Григор’єв. — Кинулася до мене, в баби Гані з рота кров іде. Тетяна кричить: ”Я собі синяків понабиваю і скажу, що то ви”. Бабу в хату одвели, сину в Київ позвонили.
...— Я сполола клубнику. Пішла соку взять, — згадує Ганна Дмитрівна. — Поверталася, а назустріч Тетяна. Люта. Забрала відро й на мене. ”Як ти мий сік пила, хай тобі рак у горлі стане”, — кричить. Видрала жмут волосся. Повалила, відро на голову оділа, ногою стала. Ногами мене била. Я прикривалась, як могла. Слава Богу, підбіг Максим. Її ще ”монашкою” називають. Яка вона монашка? Сама ж розказувала, як приїхала до нас, то й ”Отче наш” не знала.
Скрізь рекламує, що монахиня, людей лікує. Це брехня
— Часто із нею сварилися?
— Жили нормально. Вона часто кудись виїжджала. А я годувала її собаку Боса. Тепер боюся, що на мене його спустить. Хоч він і знає мене, але як хазяйка прикаже — загризе.
 
У животі Лідії Середи лікарі забули котушку і серветку
 
В Інни Швець тітка вкрала паспорт
 
На Василя Дем’яніва напали зненацька
 
Міліціонерові двічі наступили на ногу
 
”З одного фломастера виходить 10 літрів вина”
 
Юлію Сушкету провели в армію
 
...На проводи зарізали 30-кілограмового молодого козлика. Замочували чотири дні. Шашлики можна було їсти губами. На ставок хтось приніс касетний магнітофон ”Маяк” із колонками. Юлія танцювала і порвала босоніжки. Проводи гуляли з восьмої вечора до світанку. Опівночі купалися в ставку.
 
Марія Гал тричі пересіювала гектар капусти
 
Олена Попович бере 500 гривень за прибирання квартири після вбивства
 
Роман Олійник замовив подушку зі своїм фото
 
Наталія Григолія купила волосся з гнидами
 
На 200 гривень купила насіння овочів Валентина Савелюк
 
Єва Гата розмовляє з привидами
 
Для покійного Вадима Терещенка замовили ”Мурку”
 
80-річна Капітоліна Гордієнко сідає на шпагат
 
Іван Модліцький миється раз на два роки
 
...У найбільші морози не боявся їздить велосипедом. Щоби борода не обмерзала, пошив із кирзового чобота чорну маску. Я ж портний. Спочатку діти на вулиці трохи боялися, потом привикли. З одежою проблєм зараз нема. Місцеві стіляги приносять джінси, куртки. Я їм п’ятьорку на бутилку даю. Штани, правда, малуваті, то я матню зразу розриваю, щоб удобніше.
 
Школярі бігають по собачому лайну
 
— Ну от, тіки шо опять прибіг величезний собака і нагадив, — третьокласниця 9-річна Олександра Мовчанова показує купу свіжих випорожнень на стадіоні Хмельницької школи N25. — Опять хтось встане.
...— Он учора вечором тут було аж вісім собак із господарями, — каже вчитель фізкультури Ігор Копилов, 44 роки. — Пройти неможливо. Бійцівські породи, без поводків і ошийників. Паскудять, а діти потім бігають. Усі м’ячі в гівні.
— Ці собаки моментально затоптують клумби, — додає директор. — Один пітбуль поламав вишню, бо господар його до неї прив’язував. Саджанці поламали на дрючки, які кидають на команду ”апорт”.
 
Євген Вернигора купив жінку за 20 тисяч гривень
 
"Хватить бурчати. Не портіть нам празнік”
 
8-річного Михайла Брицка призвали до армії
 
Оси звили кубло у квартирі
 
Жінки миють волосся шампунем для коней (Рубрика Цікаво)
 
Смаліть далі!
 
Семь Пятниц
© Семь Пятниц [16.09.2010] | Просмотров: 16203

2 3 4 5
 Рейтинг: 40.5/48

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook