пароль
помнить
uk [ru]

Чому Україна у такому стані...


Чому Україна у такому стані...
        Багато пишуть про те, у якому стані знаходиться економіка України, наука, культура, життєвий рівень її громадян.
Проте, майже ніхто не аналізує, чому ми впали так низько. А вірніше, не підіймались до рівня цивілізованих націй. Чому, і після 90-х років минулого століття, такі совкові і матеріально зруйновані країни (Польща, Чехія, Прибалтійські республіки та й інші) швидко піднялись на ноги, а ми ні.
Причин є багато. Проте, на мій погляд існує головна – знищення генофонду нації протягом століть.
Не буду зупинятись на далекій історії, а саме, що діяли з нашими предками монголо-татари, поляки, австро-венгри, Петри та Катерини перші та послідуючі і їм подібні.
Беремо ближче, початок минулого століття. Хто гинув і кого нищили окупанти України у 1-й Світовій війні  Правильно, самих свідомих, порядних, патріотичних громадян. Тих, хто не ховався у хлівах, а йшов боронити своє сімейство, Батьківщину (не путати з однойменою партією). Кого закатовували більшовики з 1917 року  (революція, громадянська війна, червоний террор…) Правильно, українську інтелігенцію, еліту, порядних та розумних людей (не дебілів-союзників і їм подібних).  Кого розкуркулювали  Правильно, хозяйновитих, підприємливих господарів, що ще залишались і мали хоча б коня та плуга, а не п»янюг та волоцюг. Кого репресовували   Та, в основному, тих же нормальних людей, що мали свою думку і її відстоювали, а не тих, хто ховався за піч та пристосуванців-стукачів. Хто гинув за Батьківщину у бойні з фашистськими та більшовицькими оккупантами у 40-ві роки. Також найкращі сини і дочки України ...
То ж звідки у теперішній час візьметься еліта нації. Хіба з бур»яну, який залишають у полі, знищуючи культурну рослину, може вирости щось добре.
Тому це населення вибирає президетами, депутатами, головами… хапуг, злодіїв, грабіжників, тушків та інших мерзотників. Тому наша ненька Україна знаходиться там, де нижче падати нікуди.
 
© Tur Sh [13.09.2010] | Просмотров: 2225

2 3 4 5
 Рейтинг: 39.9/46

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Войти или зарегистрироваться



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Забыл пароль :: Регистрация
пароль
помнить