для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Поведінкові особливості політхворих (продовження)


Поведінкові особливості політхворих (продовження)
Продовження. Початок ТУТ.
 
Ю.В. Тимошенко - Підходить до банкомата у супроводі натовпу прихильників та Турчинова. Виголошує пристрасну промову про те, що "еканамічне диво Китаю, стрибок Азійських тигрів і інтелектуальний прорив Японії не можливий без відміни військового призову і українського прориву" цілує всім руки, бере квіти іде геть через натовп прихильників. Гроші з карточки вже під шумок, тихо і непомітно знімає Турчинов.
 
В.М. Литвин - Країні потрібен Литвин! Литвину потрібне фінансування. Литвин ніколи не знімає зі своєї карточки більше ніж один процент.
 
Н.М. Вітренко - до банкомата не ходить! Всі ці мілкобуржуазні штучки не для неї! У неї є аероболоїд, який генерує гроші з повітря. Це, до речі, і відповідь про джерела фінансування єдиної лівої партії в Європі!
 
О.О. Мороз - користується банкоматом тільки у виняткових випадках. Він завжди вміє конвертувати найгірший політичний результат в конкретні фінансові активи. Це пояснюється тим, що Мороз таємно вивчав алхімію і знайшов філософський камінь, який дозволяє перетворювати гівно в гроші...
 
Н.Я. Азаров - підходить  до найближчого банкомата несподівано, з податковою перевіркою. Довго вибирає мову спілкування. "Еті банкамати проста какоє-та знущання, там нєт ні руского ні украінского язика! какая-та ніпанятная мішаніна! Уж я -та мови знаю - можетє мнє павірити!" Після перевірки банкомат в автоматичному режимі перечисляє Куда Надо Сколько Надо...
 
В. Цушко - Уважно слідкує за Валєрою Гелетеєм. під'їжджає до банкомата з бійцями "Беркута" в момент коли Гелетей вводить Пін-код. Звільняє банкомат від Гелетея. Рятує банкомат від грошей. Їде геть, залишивши наклейку "Об'єкт спас Цушко. Цушко герой".
 
далі буде...
Канаріс [25.09.2007] | Просмотров: 4512

2 3 4 5
 Рейтинг: 28.0/9

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook