для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Национал-фарисеи


Национал-фарисеи

 
С огромным уважением отношусь к таким патриотам Украины, как Левко Лукьяненко (выступавшего за конституционное отделение Украины от СССР  и проведшего в советских тюрьмах 15 лет) или Степан Хмара (отсидевшего 7 лет по статье «антисоветская агитация и пропаганда»). Да и просто к куче моих друзей и знакомых, считающих себя украинскими националистами и поддержавших на последних выборах Юлию Тимошенко…
 
Но как и за что можно уважать таких продажных тварей, как современные лидеры националистических партий? Какое им может быть оправдание, если все они добросовестно отпахали на победу Януковича? И как бы тут сегодня не пытались такие деятели, как Медове, «съехать с темы» и попытаться обелить своих лидеров – этот фокус у них не получится. НЕ-ПРО-ХАН-ЖЕ, панове моральные уроды!
 
Причем этот блоггер, пытаясь опровергнуть участие Ющенко в работе на Януковича, еще и пытается всю вину за поражение Тимошенко переложить на протывсихов. Мягко говоря, это пошло…
 
И тут же, медовый наш, «передергивает» мои выводы. Де я сам доказал, что те избиратели, которые во Львовской области первом туре голосовали за Ющенко во втором туре все как один отдали свои голоса Тимошенко. Не верю! Ибо я установил только то, что в округах, в которых в первом туре победил Ющенко, Янукович во втором туре смог максимально увеличить свой результат. А это только лишнее доказательство того факта, что Ющенко является иудой Майдана…
 
Впрочем, перейдем к фактам – ни одна из националистических партий во втором туре официально не заявила своим избирателям о необходимости поддержки Тимошенко в борьбе с Януковичем!
 
1. Заява Політради Всеукраїнського об’єднання "Свобода"   (23 січня 2010)
 

«Результати голосування на виборах Президента України 17 січня 2010 року засвідчили, що в другому турі за посаду глави держави боротимуться лояльні до Кремля кандидати. Цей невтішний підсумок президентства Віктора Ющенка поставив патріотичних українців перед проблемою: проголосувати проти всіх або не прийти голосувати, чи все-таки віддати свій голос за "менше зло"…
 
2. Позиция партии Вячеслава Кириленко «За Украину!»  (18 січня 2010)
 

«Заступник голови політичної партії «За Україну!» Ксенія Ляпіна заявляє, що попередні результати першого туру президентських виборів засвідчили розпорошеність національно-демократичних сил, що диктує необхідність розпочинати боротьбу з самого початку. «На цих виборах перемогла політика Кремля, бо і Тимошенко, і Янукович заздалегідь влаштовували Москву», - сказала Ляпіна в коментарі Офіційному сайту «За Україну!».
 
3. Позиция партии «Наша Украина»
 

 
ЗАЯВА ПОЛІТИЧНОЇ РАДИ ПАРТІЇ «НАША УКРАЇНА»  ЩОДО ПОЛІТИЧНОЇ СИТУАЦІЇ НАПЕРЕДОДНІ ДРУГОГО ТУРУ ПРЕЗИДЕНТСЬКИХ ВИБОРІВ (22 січня 2010)
«Наша Україна» переконана, що у другому турі українське суспільство чекає непростий вибір. Під загрозою державний суверенітет, курс на європейську інтеграцію та національне відродження, демократичні надбання останніх років, проведення в державі економічних і соціальних реформ, покликаних створити суспільство добробуту та злагоди. Переконані, що для всіх громадян України, які поділяють такі цінності та перспективи, вибору у другому турі немає.
Разом з тим, «Наша Україна», цінуючи право кожного на вільне волевиявлення, не вважає за доцільне вказувати громадянам за кого віддати свій голос у другому турі виборів. Ми закликаємо скористатися своїм правом, пам’ятаючи, що це вибір кожного і відповідальність кожного: і за свій голос, і за долю країну.
 
***
Національно-демократичні сили залишилися без вибору у другому турі. Так вважає Андрій Парубій, народний депутат, член політради «Нашої України». При цьому він наголосив, що саме зараз, коли Степан Бандера указом Президента отримав звання Героя України, українці мають згадати і переосмислити його діяльність.
 
«Коли різні політичні сили намагалися знайти менше зло між комуністичним режимом і нацистською Німеччиною, Бандера був тим політиком, який сказав, що українці мають виступати і проти одного, і проти іншого зла, не розділяючи його на «більше» і «менше», - каже «нашоукраїнець».
«У другому турі нас намагаються переконати, що є менше і більше зло. Ми по прикладу Бандери маємо сказати, що так не буває. Зло або є, або немає. Тому національно-демократичний табір залишився у другому турі без вибору. Для нас його не залишають», - підкреслив депутат.
 
Водночас Парубій акцентує, що тепер весь національний табір має гуртуватися навколо Ющенка і готуватися для нових перемог. (22 січня 2010 р)
***
Відповідаючи на питання журналістів щодо розмов про об’єднання національно-демократичних сил, Ульянченко підкреслила, що йдеться не про утворення блоків, а про заклик до інших політичних сил – влитися в партію на чолі з її лідером Віктором Ющенком. (22 січня 2010 р)
 

Послесловие: ну, как говорится без комментариев.
 
И как забавно ныне смотреть на истерические заголовки на сайте «Нашей Украины»:
 
«Наша Україна»: Олігархи і політикани Януковича отримали «покращення життя вже сьогодні» – за рахунок простих українців.
 
«Наша Україна»: Підвищуючи ціну на газ, президент Янукович забезпечує «високий рівень соціальних стандартів»
 
«Наша Україна»: «Україна для людей» Януковича більше схожа на злу мачуху
 
«Наша Україна»: Янукович узаконив беззаконня
 
«Наша Україна»: Янукович не вирішує, а лише поглиблює проблеми Криму
 
«Наша Україна»: Чинна влада допомагає Росії у відновленні імперії
 
«Наша Україна»: Влада шаленими темпами втягує Україну у боргову яму
 
Ванникова: "Рейдерські захоплення, цензура та утиски ЗМІ стали тенденцією лише з приходом нової влади"
 
"Наша Україна": Влада топчеться по адміністративних граблях у агросекторі

 

P.S. Мое пожелание Медове. Напиши Виктору Андреевичу письмо -- спроси за кого он голосовал во втором туре?
© Олег Федоренко [15.08.2010] | Просмотров: 3689
Метки: #Ющенко 

2 3 4 5
 Рейтинг: 41.4/82

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook