пароль
помнить
uk [ru]

Тимошенко: ми зрівняємо ціни на газ до кінця 2011 року


Тимошенко: ми зрівняємо ціни на газ до кінця 2011 року
Ну вообще-то не совсем ИМХО.
 
Так скорее информация к сведению.
 
Хотелось бы просто чтобы на ДД было меньше двойных стандартов, а больше объективности, оперирования фактами, документами.
 
Один из таких документов хотелось бы попиарить.
 
http://www.epravda.com.ua/publications/4909aebce9644/
http://www.ufin.com.ua/analit_mat/gkr/112.htm
 
Меморандум. От украинского правительства МВФ. В конце 2008 написанный. ЮВТ тогда премьером была.
 
Обращаю внимание на п.16.
 
Що стосується загальнодержавного сектора, на нашу думку було б дуже важливо забезпечити більшу прозорість та фінансову стабільність НАК “Нафтогаз”. НАК “Нафтогаз” по можливості якомога швидше опублікує звіт про аудит за 2007 рік, для того, щоб скасувати стан технічного дефолту за своїми єврооблігаціями. Для того, щоб забезпечити тривалу базу для продовження здорового фінансування, а також впорядкувати фінансові стосунки НАК “Нафтогазу” з бюджетом, до кінця 2011 року ми зрівняємо ціни на газ внутрішнього видобутку та ціни на імпортований газ. Поступова реалізація такого процесу буде розпочата з 1 грудня 2008 року. Паралельно до цього, дотування цін на імпортований газ, що споживається тепловими комунальними підприємствами, буде скорочуватися шляхом щоквартального коригування тарифів і припинить своє існування до 1 липня 2010 року. Ми переконанні, що цей захід також є важливим у перспективі макроекономічної корекції, оскільки це допоможе загальмувати споживання і заохочуватиме до більш швидкого пристосування до постійного підвищення цін на імпортовані енергоносії. Заглядаючи наперед, ми маємо намір запровадити більш потужну регуляторну базу, таким чином, щоб встановлення тарифів було деполітизоване. Ми також плануємо запроваджувати зміни після консультацій із Світовим Банком.
 
Вот такое вот.
 
На самом деле украинские правительства действуют в узком поле железного закона необходимости. Не зависимо есть ли у премьера коса, или же его пугают кровосиси.
 
Я надеюсь, что пример Меморандума, в котором Тимошенко обещает МВФ поднять цены на газ, убедит сторонников ЮВТ, что сия мера не есть ноу-хау ПР.
 
Ежели же сторонники ЮВТ будут утверждать про наличие "хитрого плана" пообещать, но не выполнять обещанное, тогда извините - применение термина "брехуха"в такой ситуации более чем оправдано.
© сильвер [09.08.2010] | Просмотров: 3059
Метки: #Тимошенко 

2 3 4 5
 Рейтинг: 28.9/62

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook