для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Податки для орди.


Податки для орди.
Скільки різного люду накинулося на Андруховича, який в інтерв’ю УНІАН запропонував відділити від України Крим і Донбас, що просто таки диву даєшся, скільки у нас поборників соборності.
 
При цьому ніхто з критиків не заперечував твердження, що згадані території вже давно не є українськими по духу, а являються по суті закордонними губерніями Росії.
 
Але я не про це. Я про ще одну пропозицію Андруховича, яка прозвучала в згаданому інтерв’ю, але на яку ніхто чомусь не звернув уваги. Цитую: «Окупантові слід чинити опір – для початку ненасильницький. Бойкот і саботаж є дуже ефективним методом. Несплата податків – там, де це можливо».  
 
Я, власне, про несплату податків. Зазначу, що особисто я тут Юрка цілковито підтримую. Несплата податків старий метод боротьби з владою апробований, скажімо, американськими музикантами під час війти США у В’єтнамі.
 
Але ті ж представники нинішньої влади повинні б були зреагувати на це послання від письменника не менш активно, ніж на пропозицію позбутися антиукраїнських територій. Натомість ніхто з них на це не зреагував. Чого б то?
 
А відповідь досить проста – вони самі ті податки не платили, не платять й платити не збираються. Звичайно, йдуть якісь відрахування з їхніх  офіційних заробітних плат, але це не більше, ніж перекладання з однієї кишені штанів у іншу.
 
Зі своїх же реальних, але прихованих доходів вони нічого не платять. І виходить, що голові МВС Могильову невідомий благодійник дарує Cadillac Escalade, Ганні Герман, знову ж таки якийсь таємний шанувальник дарує годинник за пів сотні тисяч доларів, а Янукович, святкуючи свій ювілей, витрачає на парнас лабухам мільйон євро.
 
Не викликало у нинішньої влади твердження, що вона є окупаційною. Напевно вони так себе й відчувають – немов орда в захопленому місті, яке віддано їй (орді) на розграбування.
© R`n`R [09.08.2010] | Просмотров: 3269

2 3 4 5
 Рейтинг: 45.3/53

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook