для старых юзеров
помнить
uk [ru]

СБУ на марші.


СБУ на марші.
Ви чули новину? Славне СБУ спіймало на гарячому журналіста-блогера-терориста Олега Шинкаренка (на фото), який загрожував дорогоцінному життю Віктора Федоровича. Якого Віктора Федоровича? Так того, який Янукович.
 
Підступний журналюга у своєму блозі в «Живому журналі» мав необачність задати риторичне питання, чи є якісь українські націоналісти, які могли би вбити Януковича. Прямо ось так і запитав.
 
Більше того, він ще й посягнув на гідність і (страшно подумати) честь Проффесора, бо мав нахабство зробити передруківку з російської інтернет-енциклопедії Lurkmore.(http://lurkmore.ru/Проффесор)
 
Та не довго, як кажуть, музичка лабала, не довго фраєр танцював. Від пильного ока героїчного СБУ не сховаєшся навіть в Інтернеті. Довгі чисті руки славних бійців з гарячим серцем і холодною головою дотягнуться до кожного, хто загрожує дорогоцінному життю  Фьодрича.
 
А ви думали? Тут все по дорослому. На боротьбу з підступним терористом, який прикривався личиною журналіста було кинуто найкращі сили організації. Небезпечні записи були вправно видалені з блогу висококласними спеціалістами. Не вірите? Попробуйте самі зайти на посилання  http://singing-foot.livejournal.com/244408.html і ви побачите, що доступ закрито.
 
Отак рішуче бореться СБУ з внутрішніми загрозами. А чим їм ще зайнятися, якщо для російських спецслужб зараз відчинені всі українські двері. Російські шпигуни почуваються на українській території навіть краще, ніж у себе дома. Їм тут, цілком можливо, не лише інформацію піднесуть на срібній таці, а ще й чарочку наллють за успішне співробітництво.
 
А ось таких несвідомих громадян, як згаданий журналіст,  СБУ ставить на місце вмить. Його рішуче викликали в СБУ на розмову, де без усяких еківоків прямо пояснили, що якщо це ще раз повториться, то… В результаті розмови  В результаті блогер підписав заяву, в якій пообіцяв більше «не ображати» Президента Віктора Януковича й не критикувати владу. При цьому слідчі СБУ говорили з журналістом виключно російською мовою, хоча сам він розмовляв українською. Оце написав і подумав, а може то були зовсім не есбеушники, а їхні славні колеги з сусідньої країни, які якраз навчають своїх українських колег, як брати «к нагтю» клятих журналюг.
 
І це, треба розуміти лише розминка. Так би мовити – «пробний шар». Подивитися, яка буде реакція, хто випнеться вище за інших, щоб і його взяти на замітку. Про всяк випадок. А то мало що там.
 
Одним словом, які б казки про побудову розвинутої демократичної багатої стабільної країни для людей нам не розповідали януковичі, азарови, тігіпки, гебельси, пробачте – германи, ми вже чітко можемо бачити обриси того, що виходить з під кривих рук цих «зодчих».
 
Банальний совок з однопартійною системою, службою, яка займається не безпекою України, а репресіями проти українських громадян. З тупим однобоким телебаченням і пресою, де дозволений тільки «одобрямс». З окозамилюванням і брехнею можновладців, з залякуванням незгідних, з вичавлюванням останніх соків з підприємців, з тотальним страхом і «стукачеством».
 
Цього ще немає в повній формі, але вони цього прагнуть від усієї душі. А чого ще чекати від твердолобих совків, якими безперечно являються ті, хто узурповує зараз владу в країні.
 
Вони чи ми, брехня чи правда, свобода чи рабство, Україна чи Малоросія…
 
Кожен має зробити для себе правильний вибір.
© R`n`R [01.08.2010] | Просмотров: 7554

2 3 4 5
 Рейтинг: 47.1/77

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook