пароль
помнить
uk [ru]

«На ловлю счастья и чинов заброшен к нам по воле рока…»


«На ловлю счастья и чинов заброшен к нам по воле рока…»
Після відомої зустрічі активу Дурдому з ЮВТ на сайті спостерігається масовий «приплив» не лише нових читачів, а й нових авторів. На мій погляд, їх можна розділити на декілька умовних груп:
 
1. Поодинокі «самородки» (як от «Читачка» чи AntiSovok), котрі перебороли свою скромність (чи страх публічності?) й знаходять радість не лише в тому, аби бути почутими, а й в «розкоші спілкування».
 
2. Звичайні графомани (тут і далі залишаю читачеві можливість самому «приміряти» відомі їм ніки до запропонованої класифікації), котрі шукають дурної слави, - цим хочеться «поумнічать» (не виходячи за межі загальних настроїв активу ДД), аби їх помітили й похвалили, а ще краще – прийняли за «свого».
 
3. Політичні «заробітчани», котрі сприймають будь-яку навколополітичну «тусовку» (у даному випадку – несподіваний «роман» ЮВТ з активом ДД) як можливість запропонувати свої послуги «ну майже безплатно».
 
4. Псевдоінтелектуали, які під виглядом «незалежних аналітиків» намагаються (інколи через власну зарозумілість, а частіше – «на замовлення») відволікти на себе увагу читачів, нав’язати їм думку про існування «розумної альтернативи», у крайньому разі – надати «дуже корисні" поради.
 
5. Штатні провокатори, «заслані» на сайт опонентами ЮВТ  (або «активовані» саме після згаданої зустрічі) з «підривною» метою. Ці намагаються нівелювати вплив найбільш авторитетних авторів ДД, «заговорити», звести до абсурду будь-яку невигідну тему, внести розбрат між персоналом тощо.
 
Наразі найбільшим «головним болем» для користувачів ДД є дві останні категорії, які, так би мовити, «мешают нам жить» (у значенні – спілкуватися із задоволенням і не без користі). Їх менше за все цікавить власне сайт, його постійні «жителі» та їх «творчі недоробки». Основним подразником для них залишається підготовка наступної зустрічі ЮВТ з активом ДД та можливі політичні «дивіденди», що може отримати лідер опозиції від такої форми громадянської підтримки. Здебільшого саме вони демонструють «благородне обурення» певною «таємничістю» підготовки цієї зустрічі, не гребуючи безапеляційними та безцеремонними звинуваченнями на адресу основних «модераторів» цього процесу (насамперед Івановни), закидаючи їм «закритість» й ледве не «корисливість». Їх нездорова активність та нав’язливість лише зміцнюють впевненість, що певна доля «конспірації» тут не зайва.
 
З метою зменшення деструктивного впливу на сайт різного роду провокаторів та випадкових людей так само не зайве було б запровадити щодо них своєрідний «карантин» – не коментувати їх ІМХО й не вступати з ними в полеміку. Може хоч так вдасться захистити власну психіку від цього «спаму» й зберегти ДД як  майданчик для вільного обміну думками з актуальних проблем нашого життя і простого спілкування з приємними людьми.
 
P.S. На численні прохання персоналу вищезгаданий перелік доповнюється ще одним ("нульовим") пунктом:
"0. Непересічні автори, які своєю появою та інтелектуальними зусиллями вдихнули нове життя в життя Дурдому".
Таким чином, усі автори (а не лише "новенькі"), які не знайшли себе серед перших п'яти категорій, автоматично зараховуються до цієї.
© Wog [28.07.2010] | Просмотров: 2944
Метки: #Тимошенко 

2 3 4 5
 Рейтинг: 43.0/61

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook