для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Вести из Форума ДД


Вести из Форума ДД
Уважаемые коллеги!
 
Вчера, на Форуме Дурдома, депутат от БЮТ Виктор Уколов, который присутствовал на встрече Юлии Владимировны с персоналом ДД, разместил пост следующего содержания (привожу без купюр):
 
===========================================================================
 
Дорогі друзі!
 
Як відомо, для того щоб створити проблеми партіям опозиції, що переважно є блоками, правляча коаліція заборонила партійним блокам брати участь у місцевих виборах 31 жовтня 2010 року. У зв`язку з цим ми постали перед необхідністю виводити на вибори партію «Всеукраїнське об`єднання Батьківщина», яка лежить в основі Блоку Юлії Тимошенко.
 
Враховуючи цікаву першу розмову, яка відбулася між нами за участі Юлії Тимошенко, пропоную розпочати співпрацю у практичній площині. Ми потребуємо свіжих ідей, які, обіцяємо, будуть сприйняті з оптимізмом.
 
Особисто мене цікавить ваш погляд на політичну рекламу Батьківщини, за розробку якої я відповідаю у штабі. Однак, політична реклама не може існувати окремо від політичного іміджу і позиціонування партії під час виборів. Тому пропоную обговорювати все, що стосується місцевих виборів «Батьківщини» і, навіть, інших політичних партій.
 
Цей форум читатиму не лише я, але й кілька моїх колег, які відповідальні за інші напрямки роботи, тож нічого конструктивного і корисного, що з`являтиметься не пропаде марно. Не кажучи вже про те, що всі цікаві ідеї буде бачити і Юлія Тимошенко Excellently
 
Якщо в ході розмови у когось з`явиться необхідність в додаткових матеріалах чи особистій зустрічі для дискусій в реалі, - мій телефон є у адмінгрупи форуму.
 
До 26 липня буватиму у вас кожного дня. Але пізніше, під час нетривалої відпустки, також обіцяю заглядати сюди регулярно.
 
Зробімо Батьківщину разом!
 
Віктор Уколов
smile3
 
============================================================================
Постоянный адрес поста:
http://forum.durdom.in.ua/viewtopic.php?f=1&t=57439
 
По техническим причинам эта информация не была размещена на главной странице Дурдома, а я как-то не решился, без согласия самого автора. Поскольку таковое было получено, с удовольствием выполняю задуманное.
 
Должен сразу отметить, что на Форуме отдельная регистрация. И что интересно, письмо с подтверждением мне так и не пришло, но сама регистрация прошла успешно. Флуда (мусорных сообщений) на этой ветке немного, видимо модераторы периодически вычищают посты.
 
Вообще, на Форуме все выглядит весьма пристойно, так мне кажется. Там и ругани вроде как меньше, а за личные оскорбления, особенно нецензурные (ВНИМАНИЕ, РУСЛАН!!!) сразу предупреждают, с последующим жестоким баном. Впрочем, каждый волен составить свое мнение.
 
Надеюсь, что коллеги с главной будут посещать Форум. И наоборот. Я уже там обосновался. Приглашаю присоединятся. Заодно, можно поучаствовать в общественно-политических процессах. Well
Юра Химик [20.07.2010] | Просмотров: 6521
Метки: #Уколов 

2 3 4 5
 Рейтинг: 35.8/38

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook