пароль
помнить
uk [ru]

Анти-анти-мазохизм національний


Анти-анти-мазохизм національний
А знаєте, шановні? Читав я оце все (про малоросійський мазохизм) – й думаю, ну нарешті – нарешті проти скиглення та пускання юшки із носа написала людина. Але – мабуть мазохизм , який так усмоктався у кров малоросійську, не оминув й автора. Бо знову й він почав роз’ятрювати рани – якби «не мужики-козаки», а «от якби шляхетні аристократи», «як би не нюня Винниченко, а герой Михновський» ...
Погодимося із одним : важко зрозуміти ЩО саме спонукало людей 80-300-500-700-1000 й більше років тому робити так (як тепер не подобається тому чи іншому авторові), а не інакше. Але – якщо хочемо позбутися «націомозахизма», то мали б прокоментувати епизод із різаниною жидів «І так буде з кожним, хто своєю нечистою рукою дозвільні мітки на НАШИХ Святих предметах ставити буде = Ще не вистачало, щоб жиди вирішували чи їсти нам сало чи ні! На палю Таких Жидів!» Із страшними тортурами середньовіччя – «А наші герої не скиглили на палях, а Байда-Вишневецький й на турецькому гаку проклинав султана» Із «гвалтуванням паняннок» - так й пирати,й  козаки – то є своєрідні «пасионарії» - так й передаються гени мужності. Коли це перестали робити, то субпасионарії наплодили пристосуванців, які й скиглять й доси не залежно від обставин. У живій природі скиглий-лев (чи навіть скиглий-баран) нащадка таки не зробить. Тому й Роксолані не грішно було злягатися аж із самим Султаном. Як відомо, у Султана недостачі в такому добрі не було. Тобто, ще спробуй під нього лягти. А у тій самій Франції, мабуть, чоловіків не знайшлося, прийшлося бабі за зброю братися. Та чи це бачене в Україні?
Україна, на щастя, й вирізнялася по-між всіма «Європейським» чи «азійськими» Стійкою Волею до Свободи. ЧИ держава це ЩОСЬ НАЙ_НАЙ-ВИЩЕ? Наприклад, зараз Держава –це збрід найнікчемніших «тушканчиків» та «проффесорів», яка вже відверто паразитує на національному утворені Україна? Чи не так? ЧИ можливо уявити, що СПРАВЖНІ ЗАПОРОЖЦІ намалювали б собі отаманом «вітю-трипроцента»? Можливо, схопилися б за шаблюки, хоч й не добрі фехтувальники... А сучасні б скиглії знову заканючили – ось за «дурне побилися», Державу Прогавили? Та нащо ТАКА Держава, яка тільки дере податки та прогулює їх у кончі-заспі? Якщо новітній Северин Наливайко чи Сірко рознесе вщент цю Державу – Хіба це викличе осуд у справжніх патріотів та не скигліїв? Що з того, що через два покоління змінеться клімат у Сибиру, то знову заскиглять «от якби не то та не скинули б прохвесора», то жили б ми зараз на благодатному Єнісеї...? Я не кровожерний, але якби 100 студентів Могилянки забили каменюками Державного Міністра Освіти – то я б сказав: «От і добре, синку!» АЛЕ ж саме так було в тій, справжній, недержавній Україні. Яку ось-ось вже СКОРО поставлять у Державне стойло й будуть доїти далі!
Чи нарід-нація МАЄ Тільки одну форму (державну) існування? Та ні – Є різні варианти побудови національного життя. Й та ж анархія – не має первинно нічого негативного. То перестаньте скиглити – Україна приречена демонструвати Світові існування  Альтернативних Паразитним Державам Способів Організації Національного Життя. За це й билися всі від Ідантирса, Святослава Хороброго до Хмельницького із Яремої Вишневецьким, до Махна й Петлюри, до ОУН та УПА й до сучасних часів існування самоорганізованого українського Паралельного Світу. Чи краще чи гірше – а не було імператорів-узурпаторів, намахлеваних президентиків або Ніколи або якісь миттєвості на цій Землі – та й то завжди із настановою від зайд. Й не буде!
Історія Україна – це просто Велич й Казка Волелюбного Духу. А те, що Свобода –це не тиха й навіки прогнозована Стабільність Паразитної Держави – то так мусить бути.
 
Отож – Світоч Свободи є Українська історія! І тільки природжені раби читають її із бромом.
Auspice/ Хай буде!
© Auspice [18.07.2010] | Просмотров: 1311

2 3 4 5
 Рейтинг: 29.4/12

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Войти или зарегистрироваться



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Забыл пароль :: Регистрация
пароль
помнить