для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Fuckастрофа України


Fuckастрофа України
Факастрофа - це особливий вид катастрофи, переживання якої, залежить від рівня когнітивної складності. Так, тупомислячі люди переживають її як оргазм, тверезомислячі - як маразм. І тільки по-справжньому розумні люди розуміють в якій дупі ми всі опинилися.  
 
Отже маємо три категорії громадян: оргазматики, маразматики та розумники.
 
Оргазматики - повні оптимісти, адже в цьому незкінченно темному тунелі вони бачать таки його Кінець, а головне - Світло на цьому Кінці (тут все правильно - саме на Кінці). Їх філософія дуже проста і ясна: "Світло на Кінці - є, а Кінця - немає, бо є Світло. А навіть якщо Кінець і є, що неможливо, то при Світлі Він не страшний". Саме це Світло, що вабить їх немов метеликів вогонь, і є джерелом екзальтації оргазматиків.
Типовим представником цього класу є Чечетов. Його невпинно оптимістична та ємоційно насичена риторика свідчить про крайню ступінь збудження, тобто оргазм. Особливо коли йдеться про фігуру президента. Ще є така собі знакова оргазматичка - Ганка Герман. Ну й інші не відстають: Тигипко, Колесниченко etc.
 
Маразматики оцінюють все, що відбувається з оргазматиками, з відразливим здивування на межі презирства. Адже на тверде переконання маразматиків світло на кінці існує тільки у хворій уяві оргагазматиків. Насправді ж існує тільки Кінець. А Кінець це й у Африці Кінець. Отже, підстав для оптимізму нема і бути не може.  Тому все "пльохо", як співали у Кварталі. Риторика маразматиків наскрізь песимістична, а самі маразматики - повні песимісти.
В цьому сенсі партія "За Україну" напрочуд маразматична, особливо її керманич - В.Кириленко. На жаль, Юлія Тимошенко також не може позбутися маразматичної риторики, завдяки чому й втрачає не тільки електорат, але й штики у Верховній Раді. Чарівно маразматичний Соболєв. Ну й годі про них.
 
"Розумники, сука, одинаки!" - як сказав би Галагин. В тому сенсе, що їх мало. Тому до них ніхто не прислухається, і ніхто їх не помічає. Адже вони усвідомлюють, що Світло існує, але воно, як у риби-ліхтарика, служить для того щоб заманити здобич у пастку. У нашому випадку - на Кінець. Вони також бачать, що Кінець не тільки реальний, а ще й мчить на нас з шаленою швидкістю. Вони стоять на грунті фактів і дивляться в обличчя тій реальності, в якій  опинилися, намагаючись донести до оргазматиків та маразматиків слово Правди.
Але Правда їх насправді не цікавить. Вони прагнуть перебувати (залишатися) у світі персональних ілюзій, бо це комфоротно. Правда руйнує їх такий зрозумілий і зручний в певному сенсі світ. Захищаючи його, оргазматики спільно з маразматиками і навпаки вовтузять розумників, щоб не заважали гратися і женуть їх зі своєї пісочниці.
Тому назвати видатних розумників не можу. Сховалися собі на кухнях та форумах і... І що вони там роблять - невідомо.
 
Гадаю читач вже зрозумів, що малося на увазі і х то є хто:
   оргазматики - оптимісти - влада та її прибічники
   маразматики - песимісти - опозиція та її прибічники
   розумники     - реалісти   - інше та ті, хто нікуди не прибився.
 
Для моделі я використав відому байку про оптиміста, песиміста та реаліста: "Оптиміст бачить світло в кінці тунелю, песиміст - потяг, що мчить тунелем, а реаліст бачить і світло, і потяг". Але вона має продовження: "І тільки машиніст потягу бачить трьох недоумків, що сидять на рейках".
 
Так от, факастрофа у тому, що немає в фірмовому потязі "Україна", що суне маршрутом "Темне минуле - Смітле майбутнє", машиніста . Тому й їде потяг де і як хоче, а не де і як належить. Полтягу негайно потрібен машиніст. Ми тут всі розумні та кмітлиові, але хто ж ми без машиніста? Недоумки...  
© Дядько бородатий [13.06.2010] | Просмотров: 4384

2 3 4 5
 Рейтинг: 31.1/21

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook