пароль
помнить
uk [ru]

Така моя думка


Така моя думка
Не треба корчити з себе героїв та піддаватися шапкозакидальним настроям. Ми живемо навіть не у 20-му сторіччі, на початку якого навіть вила в руках були зброєю. Зараз, на таку дурню влада навіть не зверне особливої уваги. Визнаємо - влада ПРдунів - це надовго. Єдине, що ми справді можемо їм протиставити - це робота на досить віддалену перспективу. Ця робота може бути лише ідеологічною. Ми повинні відмовитися від толерастії хоча б в спілкуванні. Дурням треба постійно нагадувати, що вони дурні.
Самим їм це дійде не скоро, але нам тепер немає куди поспішати. Адже ніхто не хоче бути забитим лопаткою сапера або лежати в калюжі з власної крові десь на околиці міста, або й у центрі столиці. Тепер надія на дітей та онуків, саме їх ми повинні виховати так, щоб вони врешті зруйнували збудовану бандою недодержаву.
  Так впав СРСР. Для цього знадобилися довгі 70 років. Наївний той, хто сподівається впоратися з бандою швидше ніж за 20-30 років. Не ті часи, не те озброєння. Лише виховання, виховання й ще раз виховання патріотизму та почуття відповідальності за долю країни. Ми повинні чітко називати винних у тому, що сталося з державою, хоча б задля того, щоб таких недоумків ставало все менше, або щоб хоча б соромились вони своєї підлоти. Нема сенсу робити спроб єднатися з ними зараз, адже нічого особливого, для чого б знадобилися великі маси народу, в найближчий час не відбудеться. Нам не потрібні противсихи, нам потрібні їх діти та онуки. Як і діти та онуки тих, хто прямо голосував за Хама. Саме тому вважаю, що хоч на сайті ми не повинні бути толерастами, адже воювати в реалі не будемо, то треба хоча б на далеке майбутнє працювати й вибивати з голів противсихсько-толерастичну дурню
  Не витрачаймо зараз сили на те, чого зробити не в силах. Не шукаймо неприродних союзів. Турбуймося краще про майбутнє. Бо втратимо навіть його!!!    
© Harddіe [08.06.2010] | Просмотров: 2225

2 3 4 5
 Рейтинг: 33.5/72

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Войти или зарегистрироваться



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Забыл пароль :: Регистрация
пароль
помнить