для старых юзеров
помнить
uk [ru]

По вулицях слона водили, або все симетрично?


По вулицях слона водили, або все симетрично?
Я розумію камрада Мрачного. Ви хочете репортажів? Я теж їх хочу. В пошуках репортажів припадаю до блакитного екрану, в просторечии «зомбоящику». Начебто репортажі, начебто про події, а головне, симетрія в дії.
 
Судіть самі. «Під Верховною Радою зібралися прихильники і противники діючої влади» ( це про мітинг 27 квітня, день димових шашок, скандального побиття Прдонівськими бойовиками депутатів від опозиції, які не пускали тушок на місця для голосування, день ганебної ратифікації, всі знають якого пакту).
 
Так, вийшли прихильники з квіточками , а назустріч опозиціонери зі стрічками. І ну брататися через залізну огорожу і міліцейські кийки!  Симетрія! «Кажной твари по паре». Тільки «прихильників куплених – жалюгідна купка за спинами «Беркута», а противників – мінімум в 30 разів більше. По «зомбоящику» - аначичирк! По радіо наступного дня – та сама картина. Недарма його в народі «брехунцем» кличуть.
 
В коментах до статті про циркуляри міністерства брехні і пропаганди до «національного» першого каналу ТБ,  обласних і місцевих ТРК один бравий хлопець написав: « Что вы боитесь этих циркуляров, оранжоиды ( чи якось інакше назвав свого адресата), кто смотрит эти каналы, когда на спутнике у меня 100?» Так це в нього 100, а по селах  переважна більшість людей слухають брехунець і дивляться УТ-1. ( Не до всіх ще цифрове телебачення дійшло). Ганька Г. знає, що робить, та й Петя Симоненко знає, до кого бадьоренько так звертається: Доброе утро, дорогие радиослушатели!».
 
А потім ми дивуємося результатам виборів ( це якщо навіть фальсифікації до уваги не брати). Вибачте за екскурс ( якби була першим охраняемым лицом, сказала б ракурс) у нещодавню історію, існування закону симетрії підтвердили противсіхи своєю «всеониодинаковые» риторикою.
 
Повернімося у сьогодення, а ще ближче у день сьогоднішній. Якщо вірити дезінформаторам від влади, біля Львівської політехніки зібрався радісний натовп з криками «Ура» квітами, чепчиками, ліфчиками girl_flag_of_truceі вставними щелепами і «прочим» реквізитом, що його статисти «в воздух бросали». Особисто я думаю, що ця масовка всюди супроводжує ясновельможне тіло, як група підтримки (чирлідери) футбольну чи якусь іншу команду. Або їх спішно набирають на місцях відповідальна за це обслуга.
 
А протестувальники, яких брутально витіснили з поля зору їхньої світлості – це купка «заказаних» людей, про що свідчить пряма мова ( увага, друзі, це шматочок репортажу) візітера: « Є такі люди. Мені добре відомо(! – ще б пак), як це (читай, замовлені маніфестації) робиться. Усе за законами симетрії Тут купка, там купка. Нащо ж тоді море ментів усіх мастей, якщо протестантів – купка?  І після щасливого порятунку від цієї «купки» вони пішли «вещать» про Буковину (ха-ха-yahoo) та економіку, котра (знову шматочок репортажу» «Така...жінка, до якої...не можна просто так підходити». А як можна? З монтировкою наперевіс?
 
А тимчасом «купка» захисників парку в Харкові зчепилася ( в симетричному поєдинку» з мирно напавшим на них бульдозером і «купкою» перевдягнених у робочих бандитів при мовчазному невтручанні міліції. А що? Зійшлися противники вирубки дерев і «сторонники». Як справедливо зазначив сьогодні у Львові високий візітер – це ж демократія. Усе тихо, спокійно, симетрично. Усе в країні є, весь світ може побачити. Маємо всього потроху, демократія, мля!
 
От тільки випав з цього ряду здавалося б симетричних подій випадок у Шевченківському райвідділі міліції м. Києва. Загинув молодий студент в стінах тієї, що нас «бережет и бесплатно стрижет». Всі чини навперебій твердять про «буяна студента», якого, бач, здоровило дільничний та його помічники у відділку не могли втихомирити. Все, бідолашний, «падав і вдарявся, поки не помер.» Нещасні батьки, щиро співчуваю їхньому горю. Сподіваюся, журналісти доведуть розслідування до кінця.
 

Отакий невеселий репортаж з рукою на пульсі чинної влади. На жаль, мушу констатувати: на сьогодні «пацієнт скорее жив, чем мертв».
patientbad
© pinocolada [27.05.2010] | Просмотров: 2865

2 3 4 5
 Рейтинг: 41.8/43

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook