для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Дурдом-дайджест (стабілізаційно-законотворчий)


Дурдом-дайджест (стабілізаційно-законотворчий)
ЗАКОНОТВОРЧІСТЬ
 
В Закон України про Національний Банк України внесено наступну поправку:
 
«Національний Банк України поряд з емісією національної грошової одиниці, займається купівлею/продажем цінних паперів та іменується трейдером (або спекулянтом). Робота трейдера полягає в тому, щоб робити правильні пронози (читай вгадувати) рухи ціни на товар (товар на Міжбанківській валютній біржі  - це і є гроші) і отримати з цього свою вигоду. З вигодою все просто - за низькою ціною купувати, по високій - продавати. І навпаки.
 
Операції купівлі/продажу валют, які проводить НБУ відносяться до маржинального типу операцій. Якщо пояснювати на пальцях, маржинальна операція - це операція в кредит (НБУ надає безпроцентний кредит певному комерційному банку на половину вкладеної суми). Тобто, якщо на 100 доларів клієнт може купити 10 акцій по 10 доларів кожна, то з маржею він може дозволити собі 20 акцій на ті ж гроші. Це означає, що можна отримувати з вкладених таким чином коштів подвійну вигоду. Але і збитки, у разі невдачі, теж будуть подвійними.
 
На фондових ринках розмір маржі строго обумовлений і не може перевищувати відношення 1:1. НБУ такого обмеження не має, і маржа може досягати відношення 100:1. Тобто, фактично виходить, що трейдер торгує ілюзорним, а не справжніми грошима, оскільки велика частина коштів - маржа.
 
Далеко не всі громадяни України готові грати з НБУ, з його стартовими умовами (необхідна мінімальна сума для відкриття рахунку не має нижнього порогу але вимагає відкриття депозиту у будь-якій валюті у будь-якому комерційному банку України). Якщо на заході це вважається нормальним, то в Україні, останнім часом, далеко не кожен має якусь суму на руках і ще рідкісніша людина погодиться (читай захоче) поставити все на кон.
 
Якщо у Вас є чітке уявлення про інвестиційну діяльність, відповідна державна посада і Вам подобається її специфіка, НБУ відкриє для Вас нові привабливі ділові можливості. Досить вивчити питання, знайти кілька комерційних банків, яким потрібне рефінансування, і Шлях до процвітання буде знайдений.»
Лобіст поправок "Форекс"

 
Верховною Радою України прийнято поправку до Конституції України, згідно з якою в Україні главою Кабінету Міністрів  є Прем’єр в опозиції Ю.В. Тимошенко, а Гарантом Конституції -  Президента в екзилі В.А.Ющенко.
 

ЕКОНОМІКА
 
Керівник НБУ В.Стельмах заявив, що долар може коштувати 6,50 грн., якщо населення поверне в банки 8,5 млрд. доларів депозитів… І тільки прочитавши цю новину в газетах, сомалійські пірати остаточно зрозуміли, що вони не з тими зв’язались…
 
Згідно індексу Біг-мака долар США повинен коштувати 2,70 грн. Згідно індексу Дрогобицької ковбаси, за долар дають 6,5 – 7,2 рулона туалетного паперу «Кохавинка». Аналогічним має бути курс американської валюти і згідно з індексом Полтавського сала, Закарпатських помідорів, Херсонських кавунів і Немирівської горілки. Котирування долара згідно з індексом Київської перепічки та Одеського шампанського залишається без змін – все ті ж 6,5 – 7,2 рулони туалетного паперу «Кохавинка».  
 

СУСПІЛЬСТВО
 
На провідних інтернет-сайтах розповсюджено «Маніфест правлячого класу». Стаття гостро ставить проблему невідповідності народу своїй владі. Зокрема, там зазначено: «И кто вас, лошье, заставлял брать кредиты!? Как вы могли поверить в то, что мы говорим об укреплении гривны?! А что – кто-то обещал возвращения депозитов? Извините, но банки – это бизнес, а бизнес – это риски…  Да и разве страна жила по средствам? Разве может эта страна выдержать одновременно наши расходы и ваше потреблядство?! У вас холодные квартиры – езжайте на Карибы! У вас нет зимних сапог – не выходите из машины! Нет работы – идите воруйте! Нечего жрать – подыхайте! Но не надо ныть о своей уникальности и мудрости – вы даже «бибикнуть» без команды не способны!» Стаття пропонує правлячому класу - депутатам, міністрам, чиновникам- всіх тих, хто позиціонує країну, як хоче, перед лицем кризи показати незламність свого способу життя і, в понеділок, 29 грудня рівно о 12-00 зібратися у ресторані «Конкорд» та «погудіти» на пару сотень тисяч доларів. Назва акції – «Забили».
 

ПОЛІТИКА
 
ДІСТАЛА!!!!!!!!!!
Канаріс [23.12.2008] | Просмотров: 4403

2 3 4 5
 Рейтинг: 38.6/6

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook