для старых юзеров
помнить
uk [ru]

А ЩО В МІШКУ-3


А ЩО В МІШКУ-3
Продолжение, начало ЗДЕСЬ
 
Як відомо, в народі кажуть, що свистіти – не мішки носити. Однак, є в Україні місце, де не тільки, гм, свистять, а й носять мішки. Це Верховна Рада України. І шо там носять депутати? Розберемось детальніше:
 
Луценко Ю.В. – по студентській звичці носить дипломат. У дипломаті:пара запасних окулярів (ну не всім же носити на всякий випадок вазелін?), листівки "Пори", "Отпору", "Кхмари", книжка Корчинського "Війна в натовпі" з припискою "Гімно, але як пише!!!", посвідчення Міністра Внутрішеніх справ (та нафіга його здавати... а ДАІшникам що показувати?), мегафон, лапті (Кучмі не підійшли... нічо' – ше комусь подаруєм!), комунікатор "нокія" (ану, шо там нині в Інтернеті про мене написали?).
 
Червоненко Є.А. - мішок білий полотняний. У мішку: гермошльом гонщика, пістолєт "глок", дозвіл на носіння газової зброї, бейсбольна біта, червоний блайзер, мезуза, вазелін (як солдат, должен бить готов ко всєму!!!), роздруківки з інтернета "син бога", "син бога-2", "син бога повертається" з написом на полях " Юля – с.ка!!!", список кошерних ресторанів, затверджений Головним рабином України, кусок сала з часником (я ж все-таки Українець!).
 
В.В.ПУТИН - ВСТАТЬ, КОГДА ЧИТАЕШЬ О ПУТИНЕ! Человек.ЧЕЛОВЕЧИЩЕ. Глыба. Эпоха. Да! Это отвественно, знать, что с собой носит Владимир Владимирович. Подумай, надо ли тебе это? Хорошо подумай, ибо потом возврата не будет. Подумал? По глазам вижу что нет. Думай еще. Хорошо думай. Имена, пароли, явки вспоминай. Отвечать, сука, не думая, в глаза смотреть!!!! Зачем тебе знать, что носит Президент Великой страны? На чью, сука, мельницу льешь воду?! С кем ты чай пьешь, падла? Сегодня ты чайку попьешь, а завтра Родину продашь? Где, где тебе дали задание узнать, что с собой носит Президент? Тут что предатели? Меньше чем за 10% этого ты, сука, не узнаешь!!! И еще 120 рублей сверху! Вот... Короче, он ничего с собой не носит – профессиональная привычка. У него все в спецкостюме вмонтировано: в галстуке – микрофотоаппарат (150 мегапикселей, 200кратный зум, вспышка з радиусом поражающего действия 200м.) авторучка – 45 калибр, магазин на 42 патрона. В воротник рубашки вмонтировано три капсулы – одна с диоксином, другая с полонием, третья – с вазелином (на всякий случай). В правом кармане пиджака – открытка на имя Януковича В.Ф. с текстом "Поздравляю!" (вернули с пометкой "адресат по адресу Киев, Мариинский дворец не проживает"). В левом кармане – путеводитель по Куршевелю, карта Лондона со схемой передвижения Бориса Абрамовича Березовского (обновляется каждый день). Во внутреннем кармане – пистолет ТТ (на случай, если придется пойти в сортир). в карманах брюк – клок сена (для Пони), 150 грамм колбасы (для Конни), кусочек сахара (для Медведева), конфетка (для Януковича). В туфлях в монтированы две видеокамеры (во-первых, по-приколу, во-вторых нужен же хоть какой-то компромат на Конди и Ангелу). Остальное – страшная военная тайна и это будет стоить дороже.
 
Б.А.Березовский - таскает с собой дипломат с оторванной ручкой (ну шо за лбядство! так всю жизнь жалко что-то бросить и тяжело тянуть дальше!) В дипломаті:
копії платіжок на ім'я Жванії з призначенням "На помаранчевую революцию. Без НДС". Дозиметр, таблиці Брадіса, чотири паспорти на імена Платона Єлєніна, Євгенія Платонова, Євлампія Платова і Парамона Єсєніна. Парик, чорні окуляри, лайкові рукавички, кишеньковий календарик де червоним обведено 2008 рік і надпис зверху "до дємбєля __ дня!!!", підшивка "Колокола" Герцена і Огарьова за 1857 -1867рр. з поміткою зверху "ацтой! где про Путина?", футболка "Челсі" з надписом "Shevchenko" (какая, Рома, все-таки, сука! Ниче, все припомню...)
 
Віктор Вікторович Янукович - карочє, тут ето, вобщє-то лідєр наш, Віктор Фьодоровіч Ригіонов, казав..., шо ето..., ну шо... карочє, мішок такой на плєчо з надписом "west", синій і з птічкою. То в Америке подарили. Мішок оформлений,як чартер. За дєнь пользованія 300 баксів нада платить... Ну нє лох же паслєдній, просто так яку-та х_йню носить? В мішку:
польський номер "Плейбоя" з портретом Тимошенко на першій сторінці – дуже засмальцьований і потертий, особливо на сторінці "Model mesiaca". Примірник книжки "Залізний хазяїн" з дарчим написом автора (от, дура, вапше нічо не пахоже!), посвідчення "Син будущого Президента України", виписане міністром транспорту Рудьковським для пред'явлення у всіх залізничних, автобусних та авіакасах, вазелін (наш лідєр, Віктор Фьодаравіч Ригіонов, казав, шо нада сначала поносить чуть-чуть, потом привикну...), електронна іграшка "тетріс" (йопта, скучно в парламєнтє...), телефон "Верту" (Хомутиннік подарив), телефон "Нокія" (дядя Боря Колєсніков подарив), телефон Соні-Еріксон (дядя Рінат подарив, жмот, вообще-то...), кепочка "воровка" для походів на футбол.
 
Віталій Хомутиннік - носить стильну сумочку зі шкіри крокодила. В сумочці: ручка "Паркер", телефон "Верту", катли "Картьє", катли "К'єже" – (всьо швейцарське!), "Вашерон Константін" – на руці, бутилочка "Кока-Коли" (самий дорогий бренд!), кредитна карточка і ручка за 30коп. без стержня (а чим ти інакше дорожку зробиш і нюхнеш?), в дрібних купюрах 258 687,25 грн. (здача. Пообідав з Кільчицькою).
 
Дмитро Корчинський - військовий вєщмєшок. У мішку:
колекція відрізаних вух з Придністров'я (моладвські), Абхазії (абхазькі), Чечні (москальські). Кредитна карточка "Внешэкономбанка" з необмеженим лімітом, ікона з ликом Христа і надписом "вбий мєнта – спаси людину", ключі від БТРа, аерозольний балончик і трафаретка з написом "Данілич, прості!" і "Янукович – ти бил прав", вазелін (сука, деколи на вусах лишається... але ж без нього де гроші взять?), берци, фінка і товарний чек, де написано, – ніж кухонний фінський розділочний. Десять заповідей братчика:
1. Не май інших богів крім Корчинського.
2. Не сотвори собі кумаря! Кумарся в компанії. Потім напишем ше одну книжку!
3. Не визивай мєнтів даремно. Не даремно – також не визивай!
4. святкуй день всякий. Кажний день – празнік...
5. Шануй Дмитра Корчинського і дружину його – батька і матір твоїх. І буде тобі добре. А як не будеш – буде тобі хєрово!
6. Главне не сци! Вбив – соплі не розпускай!!!
7. Всі баби -...ляді!!!
8. Все шо не в нас – у нас вкрадено! Забери і поділись!
9. Не шестач! Як шестачиш – не попадайся!
10. Як не пожадаєш добра ближнього свого, то він пожадає твого. Візьми перший!
Так хоче Христос!... Не 3,14зди я краще знаю!
 
Ніна Карпачова – Н.Карпачова страдаліца. Вся ісстрадалась, замучилась, сплакалась через несправедливість пенітенціарної системи України. Знавці твердять, що саме Н.Карпачова перша відкрила ту істину, що справедливість є. Але чи варто за неї боротися? Як показала практика – варто. У деяких випадках навіть дуже варто. Правда, всі чомусь пам'ятають тільки Прошкуратову на Різаку і ніхто не пам'ятає Н.Карпачову біля Колєснікова... світ не справедливий... Отже, Н.Карпачова носить полотняний вузлик на довгій жердині. У вузлику:
зміна теплої білизни, алюмінієве горнятко, металева миска, ложка – все подарував Колєсніков, коли вийшов. Секретний звіт ФБР зі списком членів "Русской мафії" (відксерила у Шустера – клієнтів треба знати поіменно!), примірник "Декларації прав людини" (ніфіга собі, скільки всього можна!?), примірник книжки "Залізний хазяїн" (как же його ущемляли, скоти!), блок сигарет, пачка чаю, довідник "Татуировки уголовного мира" (заніматєльна штука), вазелін (нада облєгчать страданія клієнтов), книжка Ч.Ломброзо (а как ти іначє порядочних людєй від лохов отлічіш?)
 
С.Ківалов- як скромний викладач, проффесор, депутат і юрист носить пластикову напівпрозору папочку. У папочці: калькулятор "Сітізен", збірка віршів Боделана, вазелін (у 2004-му не носив, так страху було, мама дарагая!), власний бронзовий бюстик, журнал "Персонал" (нада би поучіться как дєлать успєшний ВУЗ...), копія телеграми від Путіна на ім'я Януковича зі словом "Поздравляю!" (сгодітся ішо!)...
 
Святослав Михайлович Піскун – солідний чоловік з солідними запитами. Носить солідний портфель з солідним виглядом. У портфелі: два рішення суду про поновлення його на посаді Генерального прокурора, трудова книжка, пожовкла від часу потерта на згинах карточка з надписом "дебет – слева, кредит – справа" і на звороті, – "Слава, помни эти слова, а то я могу забыть!!! С наилучшими пожеланиями: Николай Янович", шпага, довгий рицарський плащ, посвідчення "кавалєрствєнної дами" на ім'я Людмили Кучми (Слава, пускай у тебя побудет, а то меня Ленчик убьет!), орден Святого Станіслава носить під сорочкою, на голому, чисто вимитому тілі (як масони – то масони!), вазелін (хоть кругом масони, але я їх, сука, знаю добре...), пластмасовий годинник "Касіо" (в присутності журналістів одягає на руку замість "Вашерон Константіна")
 
Різак – деякі гарячкові, несвідомі і незнаючі люди казали, що Різаку – торба. Але Різак не носив торбу, а по прикладу старшого товариша – Віктора Володимировича Медведчука – атташе-кейс з чорним налом. Крім налу в кейсі: монтіровочка (міняти звички у зрілому віці – не серйозно, а монтіровочка-фартова), шльопки-в'єтнамки, синій лікарняний спортивний костюм, валідол, корвалол, бальзам Біттнера (у-у-у-у, я самий бальной в мірє чілавєк...), номер польського "Плейбоя" з портретом Тимошенко (Шуфрич подарив, та й всьо равно лучше Прошкуратової! б-р-р...)...
Канаріс [17.09.2007] | Просмотров: 5379

2 3 4 5
 Рейтинг: 26.0/4

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook