для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Реальна політика: А ЩО В МІШКУ?


Реальна політика: А ЩО В МІШКУ?
Як відомо, в народі кажуть, що свистіти – не мішки носити. Однак, є в Україні місце, де не тільки, гм, свистять, а й носять мішки. Це Верховна Рада України. І шо там носять депутати? Розберемось детальніше:
 
Депутати від НСНУ в мішках соплі носять, у них їх багато...
Депутати від БЮТ – мішків не мають – вони з писаною торбою носяться,
Депутати від Партії Регіонів – піндюліни, по мішку каждий божий день вигрібають...
 
В соціалістів мішок один, його носить О.О.Мороз, який займається народними прєданіями. Після одного такого прєданія, літом 2006 року і сформувалась Антикризова коаліція до того ж періоду відноситься і віршик, який склали про О.О.Мороза вдячні колеги:
 
Здравствуй дєдушка Мороз
Без бороди і вати
І хотя ти не горбат
А тебе б...ти...
 
і тільки одні комуністи – принципові люди! – ніколи не принизяться до того, шоб носити мішки – вони просто 3,14здять...
 
Розгляньмо докладніше вміст мішків у відомих політиків:
 
В.А.Ющенко - ну тут понятно, дві банки меду, вазелін (на всякий випадок), трипільський глечик, срібна ювілейна гривня 100 років Помаранчевої революції, лапка від мотоцикла "Мінск".
 
Ю.В.Тимошенко - сам мішок, канєшна, від ЛуїВітон з пуговицями і стразіками, з відповідною монограмою на внутрішній стороні. На зовнішній стороні пришпандорена етікетка від Айни Гассе... шоп не доколупались. В мішку: новий каталог від "Оріфлейм", номер польського "Плейбоя" з портретом Тимошенко на першій сторінці, відскановані договора між "Росукренерго" і Нафтогазом, помада, вазелін (на всякий випадок), червона подушка у вигляді сердечка, буси (віддав-таки Кушнарьов).
 
О.О.Мороз - мішок великий, червоний. Возить його Рудьковський на Астон-мартіні, або в спецвагоні. У мішку: "Капітал" Маркса з вирваними сторінками, бо у спец вагоні часто пропадає туалетний папір, а Маркс для сучасних соціалістів уже не актуальний. Один примірник Універсалу національної єдності – носиться з двох причин:
1.) а шо ж там такого написано?
2.) В "Капіталі", все – таки, папір твердуватий...
Ручка "Паркер" за 3 євро 28 центів, куплена Семенючкою під час поїздки в Австрію на конгрес Соцінтерну і подарована СанСаничу, як дрібний сувенір за дрібницю...
Вазелін (на всякий випадок). Запасна майка – все-таки, навіть, не носити мішки іноді важко. Томик власних поезій, роздрукований на принтері у секретарки у форматі А4. Одна сторінка з закону про Кабмін (якось так по-дурному вийшло... Нашо було її брати? Ех, блін, звичка – друга натура). Книжка "Піонери-герої" з закладкою на сторінці про Павлика Морозова.
 
В.Ф.Янукович - Мішок білий капроновий з-під салітри виробництва Сєвєродонецького "Азоту", дорогий, як пам'ять про з'їзд у Сєвєродонецьку. В мішку: коробка від патронів на кабана, швейцарський червоний мисливський ножик з надколеною пластмасовою щочкою (в єгерів голова тверда). Примірник книжки "Залізний хазяїн" А.Герман з дарчим надписом. примірник "Універсалу національної єдності" (bля буду – дочитаю!) Набір гуцульських писанок – пасхальний подарунок Коломийської районної організації Партії Регіонів, рядом – поламана вставна щелепа голови Коломийської районної організації партії регіонів. Вазелін – не носить, тому що послідовний і тому що привик... томик Достоєвского "Горе от ума" (bля буду, правда! од нього горе!), компас Одеси. Три іриски "Золотий ключик" – одна собі, друга – для друга, третя – на всякий случай, не даром же всі кругом вазелін носять?
 
М.Я.Азаров - мішок не носить, у нього рюкзак – професійна звичка. В рюкзаку – тубус від теодоліта (так осталось... його потом всьо равно списали, а тут же ж, починав – то з нього... з інструмента), геологічний молоток (на всякий случай), вазелін (случаї бувають разні, особінно останні десять років)... пожовкла від часу потерта на згинах карточка, на якій написано "дебет – слева, кредит – справа", кишеньковий економічний словник, де жирно підкреслено визначення ВВП. орден за послуги (ще не віддав Затуліну – всьо недосуг), довідка про зарплату за останні шість місяців, посвідчення заслуженого пенсіонера, орденські книжки, паспорт, ідентифікаційний код і заява на оформлення субсидії.
 
Л.М. Черновецький - сумка через плече, як у свідків Єгови на вулиці. у сумці – чотки, біблія, примірник газети "Посольства божого" з портретом Л.М. і Сандея Аделаджі, 0,5 кг. гречки, алюмінієва кружка, зміна білизни, банка кільки (по-перше осталось з виборів, по-друге – на всякий случай...) вазелін (на случай, якшо пригодиться гречка, кілька і зміна білизни).
 
Л.Д.Кучма - носить портфель – це ше з Южмаша, там і табличка на внутрішній стороні, латунна з гравіровкою – "Лучшему партейному среди инженеров, лучшему инженеру – среди партейних" у портфелі:
недопита чекушка коньяку, колода карт, набір запасних струн до гітари Ленінградської фабрики (всьо равно оні лучше!), книжка "Україна – не Росія" (хуяссє, када ж їйо дочитать?), синій треніровочний костюм "Адідас", парик (Кобзон подарив, нада б вибросіть...), набір касет "Лучшее від майора Мельниченко", диктофон (ну суки, я вам відімсцю!).
 
Волков – Волков принципіальний, як комуніст – він мішки ніколи не носив і носити не буде. Тому має барсєтку. В барсєтке:
посвідчення голови партії "Хрєнов-бубліков", ключі від квартири шофера (шо я, бля, сам їздити буду? у мене для цього шофьор єсть), путьовка на ЙУХ, виписана ЦВК у березні 2006 року.
 
Медведчук - шо село вам мішок тягати? Хароший понт – дороже дєнєг. Атташе – кейс. В кейсі: нікакіх улік. Довіреність на право представляти інтереси довіреної особи дружини братового шурина свахи сина племінника, на якого записані всі активи ВВМ (но то секрет!), два бліна від штанги (форму треба підтримувати), конституція України і три варіанта політреформи (сука, перепутались сторінки і така бадяга вийшла... ну йопта, менше треба було варіантів прораховувати – перестарався...).
 
Шуфрич - носить гуцульську тайстру куплену в Закарпатті. У тайстрі: лук, стріли, підручних "Гражданская оборона", Воениздат, М.,1964. Борщова заправка (ну не варити ж борщ із апельсинів, йопта?), пачка кефіра (я ім припомню!), стара валентинка у вигляді ЧЕРВОНОГО СЕРДЕЧКА з написом "моєму пупсіку від Тигриці", мамині пиріжки з зайчатиною, яку добули в Закарпатських лісах, мобіла, шоп дзвонити до мами.
 
Рінат Леонідович Ахмєтов - шо лох з собою шота носити? всьо в "Мерсі". Мерс-пульман, броньований. У мерсі – система глобальної навігації, системи визначення "свой-чужой", "лох-тєрпіла", "нормальний пацан-сука пазорная", обрєз, паяльнік, колода карт нова, колода карт крапльона, ноутбук (міліардер, нє?) Боря Колєсніков (ето нє чєловєк – ето елемент інтер'єра...), пакетик чаю "Ліптон" (ну Луценко, поп'єм чайку...), примірник Унівесалу національної єдності (от я халодний, хто кого кинув? бля, сьодня знов перечитаю – так лєгко не биваєт...), маленька бомбочка (на всякий случай), футбольний м'яч, Луческу (Мірча, ну ти ж работай, кого тобі ше купити?) і вазелін – для Януковича, а то він, сука, розслабився... привик.
 
Ірена Кільчицька - какіє мєшкі, ви шо з дуба рухнулі? трейлер. В трейлері колекція сумок – 25 тис.штук загальною вартістю 3 842 547,28 грн. (нажито непосильним трудом в "Правексі" – взято безпроцентних кредитів на суму 800 тис. доларів США), кромі сумок: бутси з копочками (да так забули..., а хто – рекламірувать не будем), зеркальце, помада, тєні (ну всьо равно нічо ж не помагає, ох-хо-хо...) газета "посольства божого" з портретом Л.М.Черновецького і Сандея Аделаджі (а як ти інакше в кабінєт до Самого зайдеш?), вазелін (і сама удівляюсь, зачєм? но шеф-то носіт!?), 0,5 кг. гречки, банка кільки, агітка за Черновецького (не пропадать же добру? і потом – шеф-то носіт!), тридцять чотири кредитні карточки "віза" (на всіх, блін, переліміт!) і, в дрібних купюрах, 143 528 гривень 43 копійки (здача з обіду) – валяються повсюди.
 
Петро Порошенко - прозорий мішок від цукерків з надписом "З новим роком!" і зображенням Діда Мороза на ньому. У Діда Мороза виколені очі і над головою надпис – ХУ... В мішку: Закордонний паспорт з дипвізою і надписом на ній "Анулировано. Персона нон-грата" та "Ти мнє ішо за Затуліна отвєтіш!", банка меду (та,бля,викинути вже треба...), польський номер "Плейбоя" з портретом Тимошенко, в якої виколені очі і домальовані роги, вуса і фінгал під лівим оком. Примірник Універсалу національної єдності з написом зверху "ідіот!!!!", носовичок-весь в сльозах і соплях.
Канаріс [08.09.2007] | Просмотров: 9892

2 3 4 5
 Рейтинг: 29.3/7

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook